«Μένει στην ψάθα» ο Ασαμόα Γκιάν - Δεν αναγνώρισε τα τρία παιδιά του και τώρα η πρώην σύζυγός του, του παίρνει τα πάντα!

«Μένει στην ψάθα» ο Ασαμόα Γκιάν - Δεν αναγνώρισε τα τρία παιδιά του και τώρα η πρώην σύζυγός του, του παίρνει τα πάντα!

Έχοντας εγκαταλείψει την ενεργό δράση πριν από λίγους μήνες, ο Γκιάν έχασε και το δικαστήριο και πλέον θα χάσει κι ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας του

asamoa-arthrou
Το καλοκαίρι του 2010 ήταν αυτό που σημάδεψε την ποδοσφαιρική του καριέρα... Θετικά και αρνητικά. Θετικά γιατί έκανε τη μεγάλη μεταγραφή στην Premier League υπογράφοντας στη Σάντερλαντ (η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της αγγλικής ομάδας που έδωσε τότε 13 εκατ. ευρώ) και για ήταν ο ηγέτης της Εθνικής Γκάνας στην πορεία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, όπου έφτασε μέχρι τους «8».

Αρνητικά γιατί ο Ασαμόα Γκιάν ήταν αυτός που έχασε το πέναλτι στις καθυστερήσεις του προημιτελικού με την Ουρουγουάη, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει ως το τέλος και στη διαδικασία των πέναλτι οι λατινοαμερικάνοι να πάρουν την πρόκριση.

Στα 38 του χρόνια πλέον ο σπουδαίος επιθετικός (με καριέρα σε Ιταλία, Γαλλία και περάσματα από Τουρκία, Εμιράτα, Κίνα Ινδία) το περασμένο καλοκαίρι ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση, καθώς δεν είχε και ιδιαίτερες προτάσεις...

Κι όσοι σκέφτηκαν «εντάξει είχε κάνει καλά συμβόλαια τωρα θα απολαύσει τη ζωή του» αγνοούσαν τη δικαστική διαμάχη που είχε με την πρώην σύζυγο του Γκίφτι και η οποία μετά από τρία χρόνια έληξε με την πρώην κυρία Γκιάν να τα παίρνει σχεδόν όλα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όχι απλά είχε ζητήσει διαζύγιο, αλλά αρνείτο ότι ήταν ο βιολογικός πατέρας των τριών παιδιών της οικογένειας και έτσι το Ανώτατο Δικαστήριο  της Γκάνας τον υποχρέωσε να υποβληθεί σε τεστ DNA.

Τα αποτελέσματα του τεστ κατέδειξαν ότι ο Γκιαν είναι ο βιολογικός πατέρας των τριών παιδιών άρα θα πρέπει να δώσει στη σύζυγο του ένα διαμέρισμα που είχαν στο Λονδίνο κι άλλο στην Άκρα, δύο πολυτελή αυτοκίνητα, ένα βενζινάδικο ιδιοκτησίας του στην Άκρα και να της καταβάλλει 2.000 ευρώ το μήνα για τη διατροφή των παιδιών.

«Εγώ ήμουν αυτός που έφερνε τα λεφτά στο σπίτι ενώ η σύζυγος μου δεν δούλευε» ήταν μέσες άκρες η υπερασπιστική του γραμμή κατά τη διάρκεια της δίκης, ομως το δικαστήριο στο σκεπτικό του έκρινε πως «η Γκίφτι Γκιάν προσέφερε στην αγορά των σπιτιών, χωρίς την κατάθεση χρημάτων γιατί φρόντιζε μόνη της τα παιδιά της οικογένειας, ενόσω ο σύζυγος της ακολουθούσε την ποδοσφαιρική του καριέρα».

Μετά την απόφαση, ο αδερφός του Γκιάν, Μπαφούρ μίλησε σε μέσα της Γκάνας λέγοντας πως «ο αδερφός μου δεν ήθελε να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα του τεστ dna και υποχρεώθηκε να το κάνει, καθώς ανακάλυψε ότι η σύζυγος του είχε ήδη κάνει έναν γάμο». Μόνο που στα social media υπάρχει τρομερή κατακραυγή για την ενέργεια και όλοι πανηγυρίζουν που θα χάσει ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας του...

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόστιμα 2 εκατ. ευρώ σε Procter & Gamble και Unilever για αθέμιτη κερδοφορία

Δραματική ανατροπή στη δηλητηρίαση 51χρονου από τη σύντροφό του: Η «κληρονομιά» των $30 εκατ. αποδείχθηκε απάτη

Μητέρα ενός κοριτσιού 3 ετών η 40χρονη που σκοτώθηκε όταν την παρέσυρε το λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης