Κολομβία: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον πατέρα του Λουίς Ντίαζ

Κολομβία: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον πατέρα του Λουίς Ντίαζ

Δεν έχουν αποδώσει καρπούς μέχρι στιγμής οι προσπάθειες των αρχών της Κολομβίας να εντοπίσουν τον πατέρα του άσου της Λίβερπουλ που έπεσε θύμα απαγωγής

27543040
Δύο ημέρες έχουν περάσει από τη στιγμή που ο Μανουέλ Ντίαζ και η Σιλένις Μαρουλάντα, γονείς του διεθνούς Κολομβιανού ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ Λουίς Ντίαζ, έπεσαν θύματα απαγωγής και παρόλο που οι αρχές της Κολομβίας μπόρεσαν να απελευθερώσουν τη μητέρα του σχεδόν αμέσως, δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τον πατέρα του.

Οι έρευνες συνεχίζονται και με τη συνδρομή του στρατού που χρησιμοποιεί και εναέρια μέσα, αλλά όσο περνούν οι ώρες τόσο πιο πιθανό φαντάζει το σενάριο οι απαγωγείς να έχουν διαφύγει στη Βενεζουέλα.

Κι από τη στιγμή που το ανθρωποκυνηγητό δεν έχει αποδώσει καρπούς, πλέον αυτό που περιμένουν πλέον όλοι είναι η επικοινωνία από την πλευρά των απαγωγέων προκειμένου να γνωστοποιήσουν τα λύτρα που θέλουν προκειμένου να αφήσουν ελεύθερο τον κ. Ντίαζ.

Την ίδια ώρα ο Λουίς Ντίαζ αν και έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα της Λίβερπουλ με τη Νότιγχαμ, δεν θα ταξιδέψει τελικά για το Μπαράνκας (η πόλη όπου έμεναν οι γονείς του και έγινε η απαγωγή), αλλά μετά από τις παροτρύνσεις της οικογενείας του θα παραμείνει στην Αγγλία.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Χαμάς αποκεφάλισε τη Σάνι Λουκ – «Αυτά τα βάρβαρα σαδιστικά ζώα της έκοψαν το κεφάλι» λέει ο πρόεδρος

Υπουργείο Οικονομικών: Έρχεται «μπόνους» για όσους καταγγέλλουν φοροδιαφυγή από την εφαρμογή «Appodixi»

Πόλεμος στο Ισραήλ: Έχουν κόψει τη Γάζα στα δύο - Περικυκλωμένη από τανκς και μπουλντόζες η πόλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης