Απαγωγή Ντίαζ: Οι αρχές προσπαθούν να αποτρέψουν τη μεταφορά του απαχθέντος στη Βενεζουέλα

Απαγωγή Ντίαζ: Οι αρχές προσπαθούν να αποτρέψουν τη μεταφορά του απαχθέντος στη Βενεζουέλα

Αστυνομία και στρατός της Κολομβίας έχουν στήσει γιγαντιαία επιχείρηση για να βρουν τον πατέρα του ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ

Manuel_Diaz
Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι προσπάθειες των δυνάμεων της αστυνομίας και του στρατού της Κολομβίας προκειμένου να απελευθερώσουν τον Μανουέλ Ντίαζ, πατέρα του ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ Λουίς Ντίαζ.

Οι γονείς του ποδοσφαιριστή των «κόκκινων» έπεσαν θύματα απαγωγής στην πόλη Μπαράνκα της βόρειας Κολομβίας (εκεί είναι το σπίτι τους) μετά από έξοδο τους για ψώνια, αλλά οι αρχές κατάφεραν μια ώρα αργότερα να εντοπίσουν τη μητέρα και να την απελευθερώσουν.

Παρά τις προσπάθειες τους όμως δεν έχουν εντοπίσει τον πατέρα του ποδοσφαιριστή με τον πρόεδρο της χώρας να στέλνει στη Μπαράνκα τον αρχηγό της Αστυνομίας, αλλά και κορυφαία στελέχη του στρατού προκειμένου να συντονίσουν την όλη επιχείρηση.

Los papás del jugador Luis Díaz fueron secuestrados en La Guajira


Πριν απο λίγες ώρες άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν τη μηχανή που οδηγούσε ο άνδρας ο οποίος ακινητοποίησε το όχημα των Ντίαζ και σύμφωνα με τις μαρτυρίες, σ' αυτήν επιβίβασε τον πατέρα του ποδοσφαιριστή διαφεύγοντας.

«Προφανώς σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους απαγωγείς κι αυτό τους ανάγκασε να εγκαταλείψουν τη μοτοσικλέτα και είμαστε πεποισμένοι ότι κινούνται πεζοί. Πλέον η βασική μας επιδίωξη είναι να μην μπορέσουν να περάσουν τα σύνορα της Βενεζουέλας όπου θεωρούμαι ότι προς τα εκεί κινούνται», είπαν οι εκπρόσωποι της αστυνομίας σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου.

Την ίδια ώρα τα δάση της περιοχής χτενίζονται από αέρος (με αεροπλάνα που έχουν θερμικές κάμερες) και ξηράς ενώ σε όλη την περιοχή έχουν μοιραστεί φωτογραφίες του απαχθέντος.

Κλείσιμο


«Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε τον πατέρα σου πίσω...», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Λουίς Ντίαζ, ο οποίος έμεινε εκτος αποστολής του αγώνα της Λίβερπουλ με τη Νότιγχαμ, με τον Ντιόγκο Ζότα να του αφιερώνει το πρώτο γκολ.




Ειδήσεις σήμερα:

Απήγαγαν τους γονείς του ποδοσφαιριστή Λουίς Ντίαζ στην Κολομβία - Σώθηκε η μητέρα του, αγνοείται ο πατέρας του

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ στον Κορινθιακό - Κοντά στο Ξυλόκαστρο το επίκεντρο


Νεκρός ο Μάθιου Πέρι: Η δραματική ιστορία ζωής πίσω από τη «βιτρίνα» - Η μάχη με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης