Eredivisie: Κατέρρευσε ο Μπας Ντοστ, αλλά ανέκτησε τις αισθήσεις του - Δείτε βίντεο

Eredivisie: Κατέρρευσε ο Μπας Ντοστ, αλλά ανέκτησε τις αισθήσεις του - Δείτε βίντεο

Δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του αγώνα Άλκμααρ-Ναϊμέγκεν ο έμπειρος φορ έπεσε αναίσθητος - Η επέμβαση των γιατρών απέτρεψε τα χειρότερα με τον αγώνα να διακόπτεται

Dost
Η Ναϊμέγκεν ήταν αγκαλιά με μια τεράστια νίκη στην έδρα της Άλκμααρ, ωστόσο λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή όλο το γήπεδο... πάγωσε.

Ο Μπας Ντοστ, ο υψηλόσωμος φορ των φιλοξενούμενων που ανοίξει το σκορ στο 13', επιστρέφοντας προς την περιοχή της ομάδας του, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο χώρο της μεσαίας γραμμής!



Αρχικά ο διαιτής, αν και ήταν δίπλα του όπως φαίνεται στο βίντεο, δεν αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα της κατάστασης και άφησε το ματς να συνεχιστεί, ωστόσο ένας παίκτης της Άλκμααρ βλέποντας τον Ντοστ να έχει σπασμούς ζήτησε αμέσως να μπουν οι γιατροί στο γήπεδο.

Έτσι κι έγινε με τους παίκτες των δύο ομάδων να σχηματίζουν ένα τείχος μπροστά από τον συναθλητή τους την ώρα που δεχόταν τις πρώτες βοήθειες προκειμένου να μην υπάρχει εικόνα για τους (τηλε)θεατές.

Λίγο αργότερα ο Ντοστ μεταφέρθηκε με φορείο εκτός γηπέδου κι από εκεί στο νοσοκομείο, έχοντας όμως τις αισθήσεις του, ενώ ακούγοντας όλο το γήπεδο να φωνάζει το όνομα του σήκωσε τη γροθιά του για να δείξει ότι είναι καλά.



Πάντως παρόλο που απέμεναν κυριολεκτικά δευτερόλεπτα για να τελειώσει το ματς η Ναϊμέγκαν αρνήθηκε να συνεχίσει και ο αγώνας διεκόπη.

Ειδήσεις σήμερα

Sky News: Μάχες σώμα με σώμα στη Γάζα - Στην πιο δύσκολη φάση ο πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς

Καιρός: Ένας ασυνήθιστα ζεστός Οκτώβριος - Τι λένε οι ειδικοί στο protothema.gr

Τα «Φιλαράκια» αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι: «Ήταν ένα πραγματικό δώρο για όλους μας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης