Μάντσεστερ Σίτι: Απέκλεισε από το γήπεδο δυο ανήλικους οπαδούς που έβρισαν τον Μπόμπι Τσάρλτον
Οι πρωταθλητές Αγγλίας απέκλεισαν από τους αγώνες τους δυο ανήλικους οπαδούς που δεν σεβάστηκαν τη μνήμη του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον στην αναμέτρηση με την Μπράιτον
Το video έκανε τον γύρο του διαδικτύου και οι Πολίτες χρησιμοποίησαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου για να τους εντοπίσουν. Κατά την έρευνα ταυτοποιήθηκαν δυο ανήλικοι, οι οποίοι τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό από τα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδι της Σίτι.
«Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δύο ανήλικοι έχουν ταυτοποιηθεί σε σχέση με τα άθλια συνθήματα που ακούστηκαν στο "Έτιχαντ" κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα του περασμένου Σαββατοκύριακου με την Μπράιτον.
Τα εν λόγω άτομα στη συνέχεια αποβλήθηκαν από το να παρευρεθούν σε όλα τα εντός ή εκτός έδρας παιχνίδια και τα στοιχεία τους κοινοποιήθηκαν στην Αστυνομία του Greater Manchester που ερευνά το θέμα», αναφέρει η ενημέρωση των Πολιτών.
Το ΖΑΓΟΡΙ υποστήριξε για μια ακόμη χρονιά τον κορυφαίο φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line Athens στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης για το παιδί