Μάντσεστερ Σίτι: Απέκλεισε από το γήπεδο δυο ανήλικους οπαδούς που έβρισαν τον Μπόμπι Τσάρλτον

Μάντσεστερ Σίτι: Απέκλεισε από το γήπεδο δυο ανήλικους οπαδούς που έβρισαν τον Μπόμπι Τσάρλτον

Οι πρωταθλητές Αγγλίας απέκλεισαν από τους αγώνες τους δυο ανήλικους οπαδούς που δεν σεβάστηκαν τη μνήμη του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον στην αναμέτρηση με την Μπράιτον

27837029
Το Νησί βυθίστηκε στο πένθος για τον θάνατο του Βρετανού θρύλου και πρωταθλητή κόσμου με την Αγγλία, Σερ Μπόμπι Τσάρλτον. Το περασμένο Σάββατο (21/10) λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του θανάτου του άλλοτε σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι που ήταν στο «Έτιχαντ» για το ματς με την Μπράιτον φώναξαν υβριστικά συνθήματα κατά του θανόντος.

Το video έκανε τον γύρο του διαδικτύου και οι Πολίτες χρησιμοποίησαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου για να τους εντοπίσουν. Κατά την έρευνα ταυτοποιήθηκαν δυο ανήλικοι, οι οποίοι τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό από τα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδι της Σίτι.

«Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δύο ανήλικοι έχουν ταυτοποιηθεί σε σχέση με τα άθλια συνθήματα που ακούστηκαν στο "Έτιχαντ" κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα του περασμένου Σαββατοκύριακου με την Μπράιτον.

Τα εν λόγω άτομα στη συνέχεια αποβλήθηκαν από το να παρευρεθούν σε όλα τα εντός ή εκτός έδρας παιχνίδια και τα στοιχεία τους κοινοποιήθηκαν στην Αστυνομία του Greater Manchester που ερευνά το θέμα», αναφέρει η ενημέρωση των Πολιτών.

Ειδήσεις σήμερα:

Αχαΐα: «Πού ξέρω ότι δεν έχει πειράξει τα παιδάκια;» λέει η γιαγιά των δύο αδερφών που πέθαναν μέσα σε 15 μήνες

Καλαμάτα: Η καφετέρια «βιτρίνα», οι υπάλληλοι συνεργοί και το 1,7 κιλό κοκαΐνης

Εύσημα για την ελληνική οικονομία από τη Λαγκάρντ - Όλα ανοικτά για τα επιτόκια της ΕΚΤ στο μέλλον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης