Βρετανία: Σκίστηκε το παντελόνι του Μίκα Ρίτσαρντς στον «αέρα» της δημοφιλέστερης εκπομπής για το Champions League

Βρετανία: Σκίστηκε το παντελόνι του Μίκα Ρίτσαρντς στον «αέρα» της δημοφιλέστερης εκπομπής για το Champions League

Ο παλαίμαχος Άγγλος αμυντικός προσπάθησε να μιμηθεί τον πανηγυρισμό του Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά... δεν πήγε και τόσο καλά αυτό

micah
Μια από τις πιο αναγνωρίσιμες και δημοφιλείς πλέον εκπομπές για τον σχολιασμό του Champions League σε όλη την Ευρώπη είναι αυτή του CBS Sports με την παρουσιάστρια Κέιτ Άμπντο να πλαισιώνεται από του θρύλους του αγγλικού ποδοσφαίρου Τιερί Ανρί και Τζέιμι Κάραγκερ, αλλά και τον επίσης πρώην ποδοσφαιριστή Μίκα Ρίτσαρντς.

Οι τέσσερίς τους με μεγάλη δόση χιούμορ και ακόμα μεγαλύτερη δόση γνώσεων ποδοσφαίρου προσφέρουν ένα «προϊόν» δίχως προηγούμενο σε όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο και τον σχολιασμό του.

Στην χθεσινοβραδινή εκπομπή ο Μίκα Ρίτσαρντς προσπάθησε να μιμηθεί τον πανηγυρισμό του Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά.... δεν πήγε και πολύ καλά αυτό. 

Συγκεκριμένα, αφού είχε τον Γάλλο αστέρα να σκοράρει για την Παρί εναντίον της Μίλαν στο Champions League, δεν κατάφερε να αντισταθεί και επιχείρησε να αντιγράψει τον εμβληματικό πανηγυρισμό του. Ωστόσο, ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι δεν τα καταφέρε και τόσο καλά καθώς σκίστηκε το παντελόνι του.

Κλείσιμο
Ο Άγγλος έκανε ό,τι μπορούσε για να καλύψει αυτή τη... δυσλειτουργία των ρούχων του την στιγμή που Κέιτ Άμπντο τον ρώτησε αν... είναι όλα καλά με το παντελόνι του γιατί κάτι άκουσε. Όλοι τους ξέσπασαν σε γέλια στη συνέχεια.

Δείτε το βίντεο:

 
 
Ειδήσεις σήμερα:

«Πυρετός» στον ΣΥΡΙΖΑ πριν το σημερινό Εκτελεστικό Γραφείο - Τι συζήτησαν οι ομάδες Αχτσιόγλου, Παππά

Κυριαρχία της ΝΔ στη δημοσκόπηση της GPO - «Nτέρμπι» ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για τη δεύτερη θέση

«Διμέτωπος» Ισραήλ με Ερντογάν και Γκουτέρες - Αποφασισμένος ο Νετανιάχου για χερσαία εισβολή στη Γάζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης