Ισπανία: Κοντά σε συμφωνία με τη Μπέτις ο Παπασταθόπουλος

Ισπανία: Κοντά σε συμφωνία με τη Μπέτις ο Παπασταθόπουλος

Η ομάδα της Σεβίλης έχει προτείνει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας στον διεθνή στόπερ

Papastathopoulos
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μετά από 2.5 χρόνια με τα ερυθρόλευκα, αποχώρησε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και επανέρχεται το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και στην Μπέτις.

Ο 35χρονος στόπερ είναι ελεύθερος και σύμφωνα με ΜΜΕ στην Ισπανία επέστρεψε στις επαφές με την ομάδα της Ανδαλουσίας, για να καλύψει το κενό του τραυματία Μαρκ Μπάρτρα στην άμυνα, καθώς η Μπάγερν Μονάχου δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως η ομάδα της Σεβίλης τού έχει προτείνει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και σήμερα αναμένεται να πάρει την τελική απόφαση της για το θέμα.

Μάλιστα η ιστοσελίδα «ABC» κάνει λόγο για επαναπροσέγγιση της Μπέτις με τον πρώην διεθνή άσο, σημειώνοντας πως ο Παπασταθόπουλος μείωσε τις οικονομικές απαιτήσεις του. Ο Ελληνας στόπερ περιμένει στο ακουστικό του την ειδοποίηση για να πάρει το πρώτο αεροπλάνο για την Ισπανία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ αρνείται τη χορήγηση βίζας σε αξιωματούχους του ΟΗΕ μετά τις δηλώσεις Γκουτέρες για τη Χαμάς

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ για κακοκαιρία στη δυτική Ελλάδα


Ο Άρειος Πάγος καλεί για «εξαπάτηση εκλογέων» 11 βουλευτές των Σπαρτιατών - Εξαιρέθηκε ο Στίγκας που έκανε τις καταγγελίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης