Έδωσε το σύνθημα ο Αντετοκούνμπο: «Δεσμευόμαστε να κερδίσουμε και να φέρουμε ένα ακόμα πρωτάθλημα στην πόλη»

Έδωσε το σύνθημα ο Αντετοκούνμπο: «Δεσμευόμαστε να κερδίσουμε και να φέρουμε ένα ακόμα πρωτάθλημα στην πόλη»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανανέωσε για τρία χρόνια στους Μπακς και ονειρεύεται και δεύτερο πρωτάθλημα

anted
To 2021 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στην κατάκτηση του πρωταθλήματος NBA, του πρώτου μετά το 1971 όταν στην ομάδα έπαιζε ο Τζαμπάρ!

Ενώ όλο το καλοκαίρι είχαμε σενάρια για μετακόμισή του σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες ο Έλληνας παρέμεινε στους Μπακς και υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο έως το 2028 με max συμβόλαιο 186 εκατομμυρίων δολαρίων.



Κλείσιμο
Πλέον έχει μαζί του τον σπουδαίο Ντέμιαν Λίλαρντ και στόχος είναι τα επόμενα χρόνια η ομάδα να κερδίσει άλλο ένα πρωτάθλημα. Γι' αυτό δεσμεύτηκε και ο Γιάννης.

«Το Μιλγουόκι είναι το μέρος όπου ξεκίνησα την καριέρα μου, είναι το σπίτι μας, είναι όπου μεγαλώνουμε την οικογένειά μας και εκεί θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά κάθε μέρα για να κάνω περήφανους τους θαυμαστές των Μπακς», είπε σχετικά ο Έλληνας σταρ για να συνεχίσει: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες των Μπακς Γουες, Τζέιμι, Τζίμνι και Ντι για τη συνεχή υποστήριξή τους σε εμένα και την οικογένειά μου και θέλω να εκφράσω την εκτίμησή μου στον Τζον Χορστ που είναι ένας έμπιστος συνεργάτης και είναι δίπλα μου από την ημέρα που έφτασα Μιλγουόκι πριν από 10 χρόνια.

Στους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, θα σας είμαι πάντα ευγνώμων που με εμπνέετε να είμαι ο καλύτερος μου κάθε μέρα. Μαζί, δεσμευόμαστε να κερδίσουμε και να φέρουμε ένα ακόμα πρωτάθλημα στην πόλη μας. Και στους οπαδούς των Μπακς, ας το πάρουμε!».

Ο Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς στο δεύτερο τους πρωτάθλημα, και πρώτο μετά από 50 χρόνια, το 2021, όταν αναδείχθηκε MVP των τελικών. Στους τελικούς, είχε κατά μέσο όρο 35,2 πόντους (σούταρε με 61,8%), 13,2 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1,8 μπλοκ και 1,2 κλεψίματα ανά αγώνα, ενώ το κλείσιμο της πορείας προς την κορυφή τον βρήκε να σκοράρει 50 πόντους στον 6ο τελικό στο Fiserv Forum, πανηγυρίζοντας τον τίτλο. Συνολικά, ο Αντετοκούνμπο έχει οδηγήσει τους Μπακς στα πλέι οφ στις 8 από τις 10 σεζόν του.

Ειδήσεις σήμερα:

Αίνιγμα οι θάνατοι δύο παιδιών οικογένειας στην Κάτω Αχαΐα– Πέθαναν σε διάστημα ενός χρόνου

Σάλος με 85χρονη όμηρο που έδωσε το χέρι στους απαγωγείς της Χαμάς όταν την απελευθέρωναν


«Αλέξη πάρε θέση» - Ποιοι καλούν τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να φρενάρει τη διάσπαση

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης