ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Rolling Stones: Μικ Τζάγκερ, Κιθ Ρίτσαρντς και Ρον Γουντ φωτογραφίζονται με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, που έχει πάνω τη θρυλική «γλώσσα» τους

Rolling Stones: Μικ Τζάγκερ, Κιθ Ρίτσαρντς και Ρον Γουντ φωτογραφίζονται με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, που έχει πάνω τη θρυλική «γλώσσα» τους

Η Μπαρτσελόνα θα φορέσει τη φανέλα στο παιχνίδι της 28ης Οκτωβρίου με τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Βαρκελώνη

barcelona_roling_stones
Στις 28 Οκτωβρίου, όταν η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Clasico του ισπανικού ποδοσφαίρου, οι Καταλανοί θα αγωνιστούν με φανέλες όπου το λογότυπο -του κύριου χορηγού τους-Spotify, θα αντικαταστήσει η διάσημη «γλώσσα» του θρυλικού συγκροτήματος των Ρόλινγκ Στόουνς.


Κλείσιμο
Αυτό έχει συμβεί σε άλλες δύο περιπτώσεις στο πλαίσιο της συνέργειας μεταξύ του συλλόγου και της υπηρεσίας μουσικής. Η πρώτη φορά ήταν στο Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα (3-1) στις 16 Οκτωβρίου 2022, όπου θέση στη φανέλα πήρε η κουκουβάγια του Όμπρεϊ Ντρέικ Γκράχαμ (Drake) και η δεύτερη με το «Motomami» της Ροσαλία στο Clasico της 19ης Μαρτίου, στο οποίο η Μπαρτσελόνβα κέρδισε με 2-1.


Η γυναικεία ομάδα της Μπαρτσελόνα θα φορέσει την ίδια φανέλα στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Σεβίλλη την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στο στάδιο «Γιόχαν Κρόιφ».

«Είμαστε τεράστιοι οπαδοί του ποδοσφαίρου και είμαστε ευγνώμονες που το Spotify έφερε το λογότυπο της γλώσσας στη φανέλα της Μπαρτσελόνα για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ, "Hackney Diamonds"», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι Ρόλινγκ Στόουνς.

Η φανέλα αλλά και άλλα αντικείμενα της Μπαρτσελόνα με το σήμα των Roling Stones θα πωλούνται από τις 23/10 από την μπουτίκ και το ηλεκτρονικό κατάσταστημα του κλαμπ. 

Ειδήσεις σήμερα:

Αρνούμαι να αφήσω τη Χαμάς και τον Πούτιν να νικήσουν, λέει ο Μπάιντεν - Στηρίζει το Ισραήλ με 14 δισ. δολάρια

Πόλεμος στο Ισραήλ - Ανάλυση Washington Post: Πώς η Χαμάς έβγαλε νοκ άουτ τον Νετανιάχου - Μήπως τελικά κερδίζει;

«Kanesex»: Τα μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό του αστυνομικού που συνελήφθη για εμπορία ανθρώπων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης