Εργκίν Αταμάν: Με ενόχλησε που ο προπονητής της Εφές φίλησε το χέρι του Ομπράντοβιτς

Εργκίν Αταμάν: Με ενόχλησε που ο προπονητής της Εφές φίλησε το χέρι του Ομπράντοβιτς

Ο Εργκίν Αταμάν σχολίασε την κίνηση του διαδόχου του στον πάγκο της Αναντολού Εφές, Εμρέ Τσαν να φιλήσει το χέρι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατά τη διάρκεια του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο ΟΑΚΑ

obradovic-can
Η σχέση του Εμρέ Τσαν με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει περάσει από πολλά κύματα. Πλέον, δεν είναι αυτή σε έναν μαθητή και έναν δάσκαλο, αφού ο Τούρκος προπονητής έχει γράψει τη δική του προπονητική καριέρα, από το ΝΒΑ, στην Τουρκ Τέλεκομ και από φέτος στην Αναντολού Εφές, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Εργκίν Αταμάν.

Η συνάντηση των δυό τους, για το ματς Εφές - Παρτίζαν, στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» έφερε μία απίστευτη σκηνή. Ο Τσαν χαιρέτησε τον Ομπράντοβιτς φιλώντας το χέρι του, το οποίο τοποθέτησε και στο μέτωπό του, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο το σεβασμό του απέναντι σε έναν προπονητή, ο οποίος του επέδειξε εμπιστοσύνη στην κοινή τους παρουσία στη Φενέρμπαχτσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvqco3a9g4ep)


Κλείσιμο
Φαίνεται όμως πως η συγκεκριμένη κίνηση δεν... ενθουσίασε τον Εργκίν Αταμάν. Μιλώντας στους Τούρκους δημοσιογράφους ενόψει της αποψινής (17/10) αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε, ο προπονητής του Παναθηναϊκού σχολίασε το χειροφίλημα του Τσαν στον Ομπράντοβιτς.

«Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν όταν φίλησε το χέρι του Ομπράντοβιτς! Ως άνθρωπος που έχει περάσει από την Αναντολού Εφές, εξεπλάγην. Φυσικά υπάρχει απόλυτος σεβασμός. Τον ίδιο σεβασμό έχω για τον Αϊτίν Ορς (σ.σ.: πρώην προπονητής της Εφές Πίλσεν και της Φενέρμπαχτσε), αλλά δεν θα φιλούσα το χέρι του μπροστά σε κόσμο. Θα τον αγκάλιαζα φυσικά. Ο Εμρέ Τσαν είναι ένας αξιοσέβαστος προπονητής, αλλά μπορώ να πω ότι αυτό με ενόχλησε, γιατί πάνω απ όλα υπάρχει ανταγωνισμός» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη ο Παναγιώτης Λιαδέλης μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς σε μπαρ στον Βόλο

Νεκρός ο τρομοκράτης των Βρυξελλών - Σκοτώθηκε σε συμπλοκή με αστυνομικούς

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης και τα άγνωστα παιχνίδια με τη CIA και το FBI
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης