Βίκτορ Οσιμέν: Αγωνία για τον επιθετικό της Νάπολι μετά τον τραυματισμό του σε παιχνίδι της Νιηγηρίας

Βίκτορ Οσιμέν: Αγωνία για τον επιθετικό της Νάπολι μετά τον τραυματισμό του σε παιχνίδι της Νιηγηρίας

Ο 24χρονος στράικερ θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς

osimen
Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί ο επιθετικός της Νάπολι, Βίκτορ Οσιμέν, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού που υπέστη την Παρασκευή (13/10) κατά τη διάρκεια του φιλικού της Νιγηρίας με τη Σαουδική Αραβία, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο (14/10) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας.

Ο 24χρονος στράικερ αντικαταστάθηκε στο 59ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης που διεξήχθη στο Πορτιμάο της νότιας Πορτογαλίας και η οποία έληξε ισόπαλη με σκορ 2-2. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί το παραμικρό για την φύση του τραυματισμού του.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των «Σούπερ Αετών», Ζοσέ Πεσέιρο, γνωστοποίησε μόνο ότι ο παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και ότι πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιηθεί, τουλάχιστον προληπτικά, στον επόμενο φιλικό αγώνα της Νιγηρίας που είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα (16/10) με τη Μοζαμβίκη στην Αλμπουφέιρα.

«Κατά τη γνώμη μου, δεν χρειάζεται να τον χρησιμοποιήσουμε ξανά, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της εξέτασης που θα υποβληθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος στο Χάρβαρντ μετά από επιστολή φοιτητών που κατηγορούν το Ισραήλ για τις φονικές επιθέσεις της Χαμάς

Νέο μήνυμα Ισραήλ προς αμάχους της Γάζας: Μετακινηθείτε προς τον νότο από τις 10:00 ως τις 16:00

«Μαμά, δεν ήξερα ότι υπάρχει τόση σκληρότητα» - Η ιστορία της 19χρονης Όμι που γύρισε από την Κρήτη για να καταταγεί στο Ισραήλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης