Μασούρας για το γκολ του Γιακουμάκη κόντρα στην Ιρλανδία: «Είναι η πιο δυνατή κεφαλιά που έχω δει στη ζωή μου» - Βίντεο

Μασούρας για το γκολ του Γιακουμάκη κόντρα στην Ιρλανδία: «Είναι η πιο δυνατή κεφαλιά που έχω δει στη ζωή μου» - Βίντεο

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε για τη νίκη της Ελλάδας απέναντι στην Ιρλανδία αλλά και για το παιχνίδι με την Ολλανδία

masouras_2
Η Εθνική Ελλάδας κέρδισε την Ιρλανδία στο Δουβλίνο και παρέμεινε σε τροχιά πρόκρισης στο Euro 2024 μέσω της 2ης θέσης στον όμιλό της.

Η ομάδα του Πογιέτ πήρε το τρίποντο με γκολ των Γιακουμάκη, Μασούρα και πλέον κοιτάζει το παιχνίδι της Δευτέρας (21:45) με την Ολλανδία στην OPAP Arena. Με νίκη κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης αλλά τίποτα δεν θα τελειώσει.

"Είναι η πιο δυνατή κεφάλια που έχω δει στη ζωή μου" | Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου


Ο Γιώργος Μασούρας σκόραρε για 5η φορά σε 6 αγώνες αλλά μίλησε περισσότερο για την κεφαλιά του Γιακουμάκη και φυσικά για τη συνέχεια: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, αλλά το σημαντικό είναι να συνεχίσω. Την Δευτέρα έχουμε ακόμη δουλειά. Το σημαντικό είναι να κερδίσουμε. Το γκολ ας έρθει με οποιονδήποτε τρόπο. Θα είναι ωραίο να είναι και δικό μου. Βάσει δυσκολίας και σημαντικότητας του παιχνιδιού το γκολ που ξεχωρίζω είναι αυτό κόντρα στην Ιρλανδία στην έδρα μας. Μας έκανε να πιστέψουμε περισσότερο, να συνεχίσουμε και να έχουμε κίνητρο στα επόμενα παιχνίδια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw7jqqslgq7l)


Για το γκολ που πέτυχα τώρα, είναι κάποιες φορές που πραγματικά μπορεί να σου έρθει η μπάλα για να βάλεις το γκολ και είναι άλλες φορές που από εκεί που δεν το περιμένεις. Χθες ήταν η δεύτερη περίπτωση. Είδα στην αντεπίθεση ότι υπήρχε χώρος, έβγαλε μία καταπληκτική πάσα ο Μάνταλος, τρομερό κοντρόλ και πάρσιμο ο Γιακουμάκης. Εκεί να σου πω την αλήθεια θέλησα να βρεθώ μέσα στην περιοχή στην παράλληλη σέντρα του Γιακουμάκη για να βάλω το γκολ. Δεν κατόρθωσα να φτάσω μέχρι εκεί. Και στη συνέχεια ο Πέλκας με ωραίο γύρισμα έφερε την μπάλα και βάλαμε το γκολ. Οσον αφορά το γκολ του Γιακουμάκη είναι η πιο δυνατή κεφαλιά που έχω δει στη ζωή μου. Ημουν από πίσω ακριβώς. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό.

Για το παιχνίδι με την Ολλανδία, αυτή τη στιγμή υπάρχει ψυχολογία και είμαστε αισιόδοξοι. Η διαίσθησή μου είναι ότι τα πράγματα θα πάνε καλά...».




Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος στο Χάρβαρντ μετά από επιστολή φοιτητών που κατηγορούν το Ισραήλ για τις φονικές επιθέσεις της Χαμάς

Νέο μήνυμα Ισραήλ προς αμάχους της Γάζας: Μετακινηθείτε προς τον νότο από τις 10:00 ως τις 16:00

«Μαμά, δεν ήξερα ότι υπάρχει τόση σκληρότητα» - Η ιστορία της 19χρονης Όμι που γύρισε από την Κρήτη για να καταταγεί στο Ισραήλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης