Ολυμπιακός: Εκτός και ο Γουίλιαμς-Γκος για τη μάχη με τη Μπαρτσελόνα, παίζει ο Φαλ

Ολυμπιακός: Εκτός και ο Γουίλιαμς-Γκος για τη μάχη με τη Μπαρτσελόνα, παίζει ο Φαλ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιβεβαίωσε ότι ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος δεν θα παίξει κόντρα στην Μπαρτσελόνα (13/10, 21:15) ενώ ο Μουσταφά Φαλ αναμένεται να είναι στη διάθεση του προπονητή των «ερυθρόλευκων» για την αναμέτρηση με τους Καταλανούς

Gos
Η πρώτη εντός έδρας υποχρέωση των ερυθρόλευκων στη φετινή Euroleague δεν θα διεξαχθεί υπό τις ιδανικότερες συνθήκες.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρασκευή (13/10) τη Μπαρτσελόνα για τη δεύτερη αγωνιστική της EuroLeague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ότι ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος δεν είναι διαθέσιμος, από τη στιγμή που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον μυϊκό σπασμό δικέφαλου αριστερά.

Έτσι, το όνομα του Αμερικανού γκαρντ παραμένει στο απουσιολόγιο των Πειραιωτών πλάι σε αυτά των Σακιέλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα.

Όσον αφορά τον Μουσταφά Φαλ (διάταση έσω πλαγίου δεξιού γονάτου), ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε πως ο Γάλλος σέντερ θα προπονηθεί και θα παίξει.

«Για πράγματα που δεν περνάνε από το χέρι σου, δεν μπορούμε να αγχωθούμε. Ο Φαλ πιστεύουμε ότι θα παίξει. Έκανε προπόνηση χθες και θα κάνει και σήμερα και θα παίξει. Φυσικά, δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, αλλά πιστεύουμε ότι θα έχει επίδραση στο παιχνίδι», σχολίασε ο ερυθρόλευκος τεχνικός και συμπλήρωσε: « Θα κάνει ντεμπούτο σίγουρα ο Μπραζντέικις και σίγουρα δεν θα είναι στην ομάδα ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος. Και φυσικά δε θα είναι ο ΜακΚίσικ και ο Σίκμα. Έχουμε ελλιπές ρόστερ, αλλά ταυτόχρονα έχουμε και μια ομάδα, που θεωρούμε θα είναι πολύ αξιόμαχη για αύριο».

Ειδήσεις σήμερα:

Οργή Ισραηλινών πολιτών κατά υπουργού της κυβέρνησης Νετανιάχου: «Καταστρέψατε τη χώρα, φύγετε από εδώ»

Εξοργιστικό βίντεο από Κέρκυρα: Πετάνε από μεγάλο ύψος σκυλιά σε καταφύγιο, ώστε να τα ξεφορτωθούν


Στο «στόχαστρο» των Ισραηλινών η ελίτ μονάδα της Χαμάς που έκανε τις σφαγές το Σάββατο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης