Ρόναλντ Ντε Μπερ για Άγιαξ: «Δεν μπορείς να φτιάξεις σοκολάτα με σκ..τά»

Ρόναλντ Ντε Μπερ για Άγιαξ: «Δεν μπορείς να φτιάξεις σοκολάτα με σκ..τά»

Ο παλαίμαχος άσος του Άγιαξ και της εθνικής Ολλανδίας μίλησε με σκληρά λόγια για τη σημερινή εικόνα του Αίαντα

Ronald_De_Boer
Μαζί με τον αδερφό του, Φρανκ, τίμησαν για πολλά χρόνια τη φανέλα του Αίαντα που φέτος πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα της σύγχρονης ιστορίας του, έχοντας μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες στο ολλανδικό πρωτάθλημα και δύο ισοπαλίες στο Europa League.

O Ρόναλντ Ντε Μπερ φιλοξενήθηκε στο podcast του Voetbal.nl και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη διοίκηση του συλλόγου για την εικόνα της ομάδας και της χαμηλού επιπέδου μεταγραφές.

«Ανησυχώ πραγματικά και δεν ξέρω που θα καταλήξει όλο αυτό για τον Άγιαξ! Αυτό που γνωρίζω πάντως είναι πως είναι αδύνατον να φτιάξεις σοκολάτα από σκατά!», ήταν τα λόγια του και τρολάροντας τον εαυτό του και όλους τους οπαδούς της ομάδας συμπλήρωσε: «Σε δύο εβδομάδες όταν αρχίζει ξανά το πρωτάθλημα έχουμε ντέρμπι υποβιβασμού με την Ουτρέχτη! Ειλικρινά δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο».

Ο Ντε Μπερ προσπάθησε να χρυσώσει το χάπι για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά μάλλον τα έκανε χειρότερα...

Κλείσιμο
«Δεν έχω τίποτα εναντίον των παιδιών που έχουν έρθει. Είναι χαρούμενοι που παίζουν στον Άγιαξ, αλλά δεν είναι δυνατόν να φέρνεις τόσους πολλούς παίκτες δεύτερης κατηγορίας και να πιστεύεις ότι θα αποδώσουν σε υψηλότερο επίπεδο», πρόσθεσε και συνέχισε: «Όλοι νομίζουν ότι θα παίζαμε εναντίον της Μπάγερν Μονάχου ή της Παρί Σεν Ζερμέν για τα επόμενα είκοσι χρόνια. Όλα αυτά έχουν πλέον εξαφανιστεί και αυτό πονάει».

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Οι τομεάρχες και αναπληρωτές τομεάρχες της ΚΟ - Έκπληξη ο Μπάρκας

Κυψέλη: Βίντεο ντοκουμέντο από το «ριφιφί» σε φαρμακείο - Ημίγυμνος ο διαρρήκτης, με πορτοκαλί γάντια και μπλούζα στο πρόσωπο

Πετρέλαιο θέρμανσης: Την Παρασκευή η έναρξη διάθεσης - Τι πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης