Ιταλία: Διαιτητής τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τη Serie A επειδή δεν έδωσε το χέρι σε γυναίκα επόπτη

Ιταλία: Διαιτητής τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τη Serie A επειδή δεν έδωσε το χέρι σε γυναίκα επόπτη

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής Χουάν Λούκα Σάτσι

referi-serieq
Με αποκλεισμό από παιχνίδια της Serie A τιμωρήθηκε ο διαιτητής Χουάν Λούκα Σάτσι επειδή στο ματς της Λέτσε με τη Σασουόλο, την περασμένη Παρασκευή, αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στην γυναίκα επόπτη Φραντσέσκα Ντι Μόντε.

Στο βίντεο από τη φυσούνα πριν την έναρξη του αγώνα που για την ιστορία έληξε ισόπαλο 1-1, ο Σάτσι φαίνεται να χαιρετάει ποδοσφαιριστές και από τις δύο ομάδες.

Όταν, όμως, η Ντι Μόντε του προτάσσει το χέρι της, ο Σάτσι επιδεικτικά τραβάει το δικό του ενώ αμέσως μετά συνεχίζει τους χαιρετισμούς με ποδοσφαιριστές.

Δείτε το βίντεο

Κλείσιμο


Από την πλευρά της η γυναίκα επόπτης κάνει έναν μορφασμό για την κίνηση αυτή του Ιταλού διαιτητή ενώ στη συνέχεια μπαίνουν όλοι μαζί κανονικά στο γήπεδο για τον αγώνα.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης εκτός από την ποινή που του επιβλήθηκε, ο Σάτσι δέχθηκε την λεκτική επίπληξη από τον αρχιδιαιτητή Τζιανλούκα Ρόκι για την ντροπή που προκάλεσε με την πράξη του αυτή.

Σημειώνεται, τέλος, ότι αυτός ήταν ο τρίτος αγώνας στη φετινή Serie A στον οποίο συμμετείχε η Ντι Μόντε, η οποία ήταν μέλος της διαιτητικής τριάδας στη νίκη 1-0 της Έμπολι επί της Σαρλενιτάνα και στο 0-0 της Κάλιαρι με την Ουντινέζε.

Ειδήσεις σήμερα:

Κιμπούτς, το ουτοπικό όνειρο του Ισραήλ που έγινε εφιάλτης από τους τρομοκράτες της Χαμάς

Το Ισραήλ δέχθηκε πυραυλική επίθεση από το έδαφος της Συρίας - «Απαντήσαμε με πυροβολικό και οβίδες» λέει ο ισραηλινός στρατός

Ακραίες θεωρίες για τα ακραία καιρικά φαινόμενα - Τα μυστικά υπερόπλα και οι σκοτεινές δυνάμεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης