Copa de la Liga: Η Ρίβερ... έσπασε την κατάρα 5 ετών στο «Μπομπονέρα», 2-0 την Μπόκα - Δείτε τα γκολ

Copa de la Liga: Η Ρίβερ... έσπασε την κατάρα 5 ετών στο «Μπομπονέρα», 2-0 την Μπόκα - Δείτε τα γκολ

Η Ρίβερ έβαλε «τέλος» στην παράδοση πέντε ετών που την ήθελε να μην φεύγει με νίκη από την έδρα της Μπόκα, νίκησε στο Superclásico και πήρε πολύτιμους βαθμούς στο κυνήγι των νοκ άουτ

Collage_Maker-02-Oct-2023-03-03-AM-9694
Η Ρίβερ Πλέιτ νίκησε την Μπόκα Τζούνιορς μέσα στο «Μπομπονέρα» με 2-0, στο «Superclasico» το ντέρμπι μίσους της Αργεντινής, για την 7η αγωνιστική του Copa de la Liga.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvxfqgtox03t)


Οι Μιγιονάριος ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και έχασαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες και σημαντικότερες αυτές των Μαρσέλο Ερέρα (31') και του Μανουέλ Λανσίνι (45+4'). Στο 41ο λεπτό του ντέρμπι η ομάδα του Μαρτίν Ντεμικέλις κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις προσπάθειές της, με τον Ένσο Πέρες να σουτάρει εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Σαλομόν Ροντόν και κατέληξε στα δίχτυα του Σέρχιο Ρομέρο για το 0-1.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvxew4g4c46x)


Αυτό ήταν το 7ο τέρμα σε 27 παιχνίδια για τον επιθετικό της Ρίβερ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90+6', οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην κόντρα και με κοντινό σουτ του Ένσο Ντίας, διαμόρφωσαν το τελικό 2-0.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvxfjzc8y3k9)


Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έντινσον Καβάνι πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή, λόγω του εκτεταμένου rotation που έκανε ο προπονητής της Μπόκα, Χόρχε Αλμιρόν, καθώς ακολουθεί ο εκτός έδρας επαναληπτικός (0-0) κόντρα στην Παλμέιρας (6/10), για τα ημιτελικά του Copa Libertadores.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvxfo243nd29)


Μπόκα Τζούνιορς (Χόρχε Αλμιρόν): Ρομέρο, Μπλοντέλ (46' Μπάρκο), Βαλντές, Βαλεντίνι, Σαράτσι (70' Καβάνι), Καμπουσάνο (70' Σεμπάγιος), Μπουγιάουντε (46' Ε. Φερνάντες), Βέιγκαντ, Ραμίρες (46' Μεδίνα), Χάνσον, Μπενεδέτο

Ρίβερ Πλέιτ (Μαρτίν Ντεμικέλις): Αρμάνι, Ερέρα, Γκονσάλες, Π. Ντίας, Κάσκο (63' Ε. Ντίας), Πέρες (83' Μαρτίνες), Ντε λα Κρους, Φερνάντες (62' Αλιέντρο), Λανσίνι (83' Φούνες Μόρι), Μπάρκο, Ροντόν (63' Κολίδιο)




Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Τα προβληματικά έργα Καλατράβα σε όλο τον κόσμο - Καθυστερήσεις, υπερβάσεις και ατελείωτη κριτική

Ο Πολάκης αποκαλεί τον Πρετεντέρη «ένα κουβά με σκ@τ@»

Νέα Ιωνία: Αποτράπηκε οπαδικό επεισόδιο - 87 συλλήψεις, οι περισσότεροι ανήλικοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης