ΝΒΑ: Χάνουν τον Γκριν για 4-6 εβδομάδες οι Γουόριορς
Ο Ντρέιμοντ Γκριν υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες
Οι Γουόριορς είναι υποχρεωμένοι να πορευτούν το επόμενο διάστημα χωρίς τον Ντρέιμοντ Γκριν αφού ο 33χρονος φόργουορντ υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης των «Πολεμιστών» και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία 4-6 εβδομάδων.
Η σεζόν 2023/24 στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη κάνει τζάμπολ στις 24 Οκτωβρίου. Οι πρωταθλητές Ντένβερ Νάγκετς θα πάρουν τα δαχτυλίδια τους στην εντός έδρας αναμέτρηση με τους Λος Άντζελες Λέικερς στο remake των περσινών τελικών της Δύσης ενώ σε ό,τι αφορά τους Γουόριορς, υποδέχονται τους Φοίνιξ Σανς.
Εφόσον, λοιπόν, επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, ο Γκριν χάνει το ξεκίνημα της σεζόν. Σε 758 συμμετοχές στη regular season με το Γκόλντεν Στέιτ, ο έμπειρος φόργουορντ μετράει 8.7 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5.6 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 1 μπλοκ μ.ό.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.