Άγιος Παντελεήμονας: 74χρονος πυροβόλησε δύο άτομα - Ένας νεκρός, συνελήφθη ο δράστης
Ο ηλικιωμένος φέρεται να διασκέδαζε μαζί με το ζευγάρι - Διαπληκτίστηκαν και τους πυροβόλησε - Σοβαρά τραυματισμένη η γυναίκα - Μπροστά σε τρία παιδιά το φονικό
Δολοφονία τα ξημερώματα στον Άγιο Παντελεήμονα με έναν 74χρονο άνδρα να πυροβολεί έναν ζευγάρι σκοτώνοντας τον άνδρα και τραυματίζοντας σοβαρά τη γυναίκα.
Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ο 74χρονος συνελήφθη αφού πυροβόλησε ένα ζευγάρι αλλοδαπών εντός της οικίας τους στην περιοχή της Αθήνας, τραυματίζοντας θανάσιμα τον άνδρα. Η γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 74χρονος φέρεται να διασκέδαζε μαζί με ένα φιλικό ζευγάρι και νωρίς το πρωί επέστρεψαν όλοι μαζί στο σπίτι του ζευγαριού, επι της οδού Μύρων στον Άγιο Παντελεήμονα.
Δείτε φωτογραφίες από την πολυκατοικία και το σημείο που έγινε η δολοφονία:
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 74χρονος και το ζευγάρι έμεναν στην ίδια πολυκατοικία. Όταν επέστρεψαν από την έξοδό τους, ο ηλικιωμένος, ο οποίος είχε καταναλώσει πολύ μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πήγε στο διαμέρισμα του ζευγαριού και φέρεται να δημιουργήθηκε ένταση καθώς ο ίδιος υποστήριζε πως «δεν αισθανόταν καλά γιατί κάτι του έριξαν στο ποτό του».
Έπειτα, ο 74χρονος πυροβόλησε προς τον 50χρονο, ενώ η σύζυγός του τραυματίστηκε πολύ σοβαρά προσπαθώντας να τον προστατέψει.
Σοκαριστικό είναι το γεγονός πως μπροστά στην άγρια δολοφονία βρίσκονταν τρία παιδιά ηλικίας 11 ως 14 ετών.
Κλείσιμο
Ο 74χρονος συνελήφθη ενώ η τραυματισμένη γυναίκα διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γεννηματάς.
Προανάκριση για το έγκλημα διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.