Νάπολι - Οσιμέν: Στο... κόκκινο οι σχέσεις των δύο πλευρών

Νάπολι - Οσιμέν: Στο... κόκκινο οι σχέσεις των δύο πλευρών

Ο Οσιμέν αφαίρεσε σχεδόν όλες τις φωτογραφίες του με τη φανέλα της Νάπολι στον λογαριασμό του στο Instagram μετά τα βίντεο στον επίσημο λογαριασμού του συλλόγου στο TikTok που θεώρησε ότι τον προσβάλλουν

Osimen
Μαίνεται η κόντρα του Βίκτορ Οσιμέν με τη Νάπολι. Ο επιθετικός αφαίρεσε σχεδόν όλες τις φωτογραφίες του με τη φανέλα των «Παρτενοπέι» από τον λογαριασμό του στο Instagram μετά τα κοροϊδευτικά προς τον ίδιο βίντεο στο TikTok του σύλλογο.

Ο Νιγηριανός φορ, που αποτέλεσε πρωταγωνιστή της ομάδας στο πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια την περασμένη σεζόν, έγινε στόχος ενός βίντεο όπου τον κορόιδευε το ίδιο το club την Τρίτη. Συγκεκριμένα επρόκειτο για ένα κλιπ που επικεντρώθηκε στο άστοχο πέναλτι κατά τη διάρκεια της ισοπαλίας κόντρα στην Μπολόνια.

Το βίντεο έδειχνε τον 24χρονο να κάνει έκκληση για πέναλτι, αλλά χρησιμοποιώντας μια περίεργη επιταχυνόμενη φωνή με τη λεζάντα «Δώσε πέναλτι σε παρακαλώ» προτού τον δείξει να αστοχεί. Ένα δεύτερο βίντεο που φέρεται να προέρχεται από τον λογαριασμό του συλλόγου, το οποίο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και έκτοτε διαγράφηκε, συνέκρινε τον Οσιμέν με μια «καρύδα» - που θεωρείται ευρέως ως φυλετική προσβολή.

Ο ίδιος λοιπόν έχει διαγράψει πλέον όλες τις φωτογραφίες του με τη φανέλα της ομάδας στο Instagram -απομένει μία μόνο ανάρτηση- ενώ ο ατζέντης του απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά ενάντια στο club.

Κλείσιμο
Υπάρχει πλέον σοβαρός κίνδυνος να αποφασίσει να μην συμμετάσχει στον αγώνα της Serie A με την Ουντινέζε το βράδυ της Τετάρτης.

Θυμίζουμε ότι υπάρχαν ανοιχτά θέματα που αφορούν τις διαπραγματεύσεις του με τον πρόεδρο της ομάδας Ντε Λαουρέντις για την επέκταση του συμβολαίου. Το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο του 2025, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει στη Νάπολι να αναγκαστεί να εξετάσει το ενδεχόμενο πώλησης είτε την περίοδο του Ιανουαρίου είτε του καλοκαιριού.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Elias: «Έκλεισαν τα ποτάμια και μας πλημμύρισαν» λέει o πρόεδρος των Ροβιών που μιλά για ολοκληρωτική καταστροφή

Σαντορίνη: «Τι να πεις για αυτόν τον άνθρωπο, με την τεράστια υπέροχη καρδιά» - Δάκρυα για τον 51χρονο εργάτη

Κακοποίηση ζώων - Αυστραλία: Το στοιχείο κλειδί σε διεστραμμένο βίντεο του Βρετανού ζωολόγου που οδήγησε στη σύλληψή του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης