Ντέμης: «Η νίκη είναι του Αλμέιδα, ξέμεινε από δυνάμεις ο Παναθηναϊκός»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για το αθηναϊκό ντέρμπι στην εκπομπή του στην Nova και τόνισε πως το ματς το πήρε ο Αλμέιδα με τις επιλογές του ενώ σχολίασε πως ο Παναθηναϊκός φάνηκε να μένει από δυνάμεις

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στην εκπομπή του «Monday FC» τονίζοντας πως ο Αλμέιδα ήταν ο νικητής στο προπονητικό κομμάτι του ντέρμπι, αφού έκανε την διαφορά με τις επιλογές του, κι αυτό φάνηκε ιδιαίτερα στον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του στο δεύτερο μέρος.

Χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντική την απώλεια του Μάγκνουσον λόγω της ικανότητάς του να φτιάχνει παιχνίδι από πίσω, κάτι που δεν μπορεί να κάνει στον ίδιο βαθμό ο Γεντβάι ενώ σχολίασε επίσης πως οι «πράσινοι» φάνηκαν να ξεμένουν από δυνάμεις.

Αποσπάσματα από όσα σχολίασε:

«Νικητής στο ντέρμπι είναι ο Αλμέιδα. Θεωρώ πως έκανε τη διαφορά, ειδικά στον τρόπο που έπαιξε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο. Άλλαξε τακτική, περίμενε λίγο πιο πίσω για να παίξει στις αντεπιθέσεις, κάτι που μπορεί να κάνει όπως έδειξε και στο Μπράιτον. Ο Παναθηναϊκός έμεινε από δυνάμεις και μετά το 70’ είχε δύο φάσεις με κεφαλιές, δεν είχα την αίσθηση πως μπορούσε να βάλει γκολ. Η ΑΕΚ το διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι στο τέλος, είχε αυτοπεποίθηση και μια σιγουριά στο παιχνίδι της, ενώ ο Παναθηναϊκός έδειχνε να θέλει αλλά να μην μπορεί. Η νίκη είναι του Αλμέιδα, έχει δέσει την ομάδα του πολύ καλά και πάντα βρίσκει τρόπους να καλύπτει τα κενά. Δίκαια κέρδισε η ΑΕΚ».

Για τους παίκτες που ξεχώρισαν:

«Τα δύο σέντερ φορ ήταν ασταμάτητα, ο Λιβάι και ο Ιωαννίδης δεν έχασαν μονομαχία. Και οι δύο τερματοφύλακες ήταν επίσης πολύ καλοί. Ο Κάλενς μού άρεσε όπως τον είδα για πρώτη φορά, ενώ και ο Μήτογλου ήταν για άλλη μια φορά πολύ καλός. Από την άλλη αποδείχτηκε μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό ο Μάγκνουσον, γιατί φτιάχνει παιχνίδι από πίσω και αυτό δεν μπορεί να το κάνει ο Γεντβάι».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr