Μπάγερν - Παρτίζαν 99-95: Κέρδισαν τον μικρό τελικό στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» οι Γερμανοί - Βίντεο

Μπάγερν - Παρτίζαν 99-95: Κέρδισαν τον μικρό τελικό στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» οι Γερμανοί - Βίντεο

Με τον Κάρσεν Έντουαρντς να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του στα τελευταία λεπτά η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε την 3η θέση στο ΟΑΚΑ

partzian
Μπάγερν και Παρτίζαν φρόντισαν να προσφέρουν πλούσιο... σασπένς στον μικρό τελικό του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και να κρατήσουν αμείωτο ενδιαφέρον έως και το τέλος.

Πολλές εναλλαγές στα σερί και στα επιμέρους σκορ, την Μπάγερν να πραγματοποιεί ένα φοβερό σερί 18-0, την Παρτίζαν να «απαντάει» και να επιστρέφει στο ματς, αλλά στο τέλος ο εξαιρετικός (για ένα ακόμη ματς) Κάρσεν Έντουαρντς (20π.) να βάζει... φαρδια-πλατιά την υπογραφή του στο τέλος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvra3fx2wtah)


Κλείσιμο
Ο Αλέκσα Αβράμοβιτς ήταν εκείνος που έδωσε το σύνθημα για το καλό ξεκίνημα της Παρτίζαν στον μικρό τελικό (2-10) έχοντας πετύχει οκτώ γρήγορους πόντους. Όμως η πολυφωνία της Μπάγερν σε συνδυασμό την καλή της άμυνα έφερε... τούμπα το ματς και με επιμέρους σκορ 15-6 πήρε προβάδισμα με 17-16 λίγο πριν από το τέλος του δεκάλεπτου (22-22). Το σκορ παρέμενε ισόπαλο (33-33) έως και το 23' του αγώνα αλλά στη συνέχεια ανέλαβαν δράση οι Άντζουσιτς και Σμάιλαγκιτς.

5978936
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τιμήθηκε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τον πρόεδρο της Βασίλη Παρθενόπουλο


Με σερί 10-0 η Παρτίζαν εκτόξευσε τη διαφορά στους +10 πόντους (33-43) με τη Μπάγερν να... επισκέπτεται πολλές φορές τη γραμμή της φιλανθρωπίας στο δεύτερο μισό της 2ης περιόδου μέχρι το τελικό 46-51 του ημιχρόνου. Οι αριθμοί ήταν ιδιαίτερα ισορροπημένοι στο πρώτο μισό του αγώνα καθώς η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε 8/17 δίποντα, 8/15 τρίποντα, 11/13 βολές, 18 ριμπάουντ και 9 ασίστ για 5 λάθη, ενώ οι Βαυαροί είχαν μετρήσει 7/17 δίποντα, 7/18 τρίποντα, 11/12 βολές, 17 ριμπάουντ και 6 ασίστ για 4 λάθη.

Στην 3η περίοδο ανέλαβε δράση ο Φρανκ Καμίνσκι, ο οποίος με συνεχόμενα τρίποντα βοήθησε την Παρτίζαν να προηγηθεί με +12 πόντους (60-72) έχοντας πάρει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Ο Αμερικανός σέντερ έκανε αυτό που ήξερε πολύ καλά ενώ σημαντικές βοήθειες είχε προσφέρει και Ούρος Τριφούνοβιτς. Όμως η ομάδα του Πάμπλο Λάσο δεν παράτησε το παιχνίδι και μάλιστα «απάντησε» με το ίδιο νόμισμα και δη με σουτ έξω από τα 6.75 μέτρα. Αποτέλεσμα; Σερί 14-0 με πρώτο βιολί τον Αντρέας Ομπστ και προβάδισμα στο 3ο δεκάλεπτου με 74-72.

Το σερί της Μπάγερν έφτασε και στο 18-0 για το 78-72 λίγο μετά την έναρξη της τελευταίας περιόδου και πριν το «σπάσει» μ' ένα κάρφωμα ο Σμάιλαγκιτς. Ένα χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς χρησιμοποίησε τους Κέβιν Πάντερ και Ζακ Λεντέι μόνο στην τελευταία περίοδο του αγώνα ωστόσο τον... τελευταίο λόγο είχε ο Κάρσεν Έντουαρντς, ο οποίος πήρε την κατάσταση στα χέρια του στα τελευταία λεπτά και... επανέφερε την Μπάγερν σε θέση οδηγού έως και το τέλος της αναμέτρησης.


Τα δεκάλεπτα: 22-22, 46-51, 74-72, 99-95.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοποίηση 22χρονης στον Βόλο: «Έβγαινε για 10 λεπτά στην αυλή με κάμερα, ο 28χρονος χτύπησε κι εμένα» λέει γειτόνισσα

Κακοκαιρία: Τηλεκπαίδευση από αύριο και για τρεις ημέρες στα σχολεία της Θεσσαλίας - Ποια εξαιρούνται

Μητέρα Στέφανου Κασσελάκη: Είμαι περήφανη για το παιδί μου, εύχομαι να είναι νικητής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης