Μπαρτσελόνα: Επιβεβαίωσε ότι ανανέωσε έως το 2025 ο Τσάβι - Το ανακοίνωσε και το κλαμπ

Μπαρτσελόνα: Επιβεβαίωσε ότι ανανέωσε έως το 2025 ο Τσάβι - Το ανακοίνωσε και το κλαμπ

Ο τεχνικός οδήγησε την ομάδα της Βαρκελώνης στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας το 2023

cabi
Η εμφάνιση του Τσάβι για τη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Θέλτα ήταν προγραμματισμένη για τη 14:00, αλλά ο προπονητής, πάντα ακριβής, καθυστέρησε για ένα τέταρτο. Ο λόγος-όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βαρκελώνης "Mundo Deportivo"-, τη συμφωνία ανανέωσης για μία σεζόν με οψιόν άλλη μία, που θα μπορούσε να ανακοινώσει σήμερα ο σύλλογος.

Η παρουσία του προέδρου Ζοάν Λαπόρτα και του αντιπροέδρου Ράφα Γιούστε ταυτόχρονα στις εγκαταστάσεις της Ciutat Esportiva...διέρρευσε την είδηση που επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Τσάβι. Ο Τσάβι ξεκίνησε εξηγώντας ότι «η ανανέωση έχει γίνει εδώ και μέρες», διασφαλίζοντας ότι θα ανακοινωθεί σύντομα.



Κλείσιμο
Η συμφωνία είναι μέχρι το 2025, αλλά η συμφωνία θα προχωρήσει ανάλογα με τους στόχους: «Φτάσαμε σε μια δύσκολη στιγμή, σε αντίξοες συνθήκες. Έγινε πολύ καλή δουλειά από τη διοίκηση, τον αθλητικό τομέα και το επιτελείο. Πέρυσι κατακτήθηκαν δύο σημαντικοί τίτλοι. Είμαστε σε διαδικασία...κατασκευής και αυτή η σεζόν είναι η επιβεβαίωση», είπε και το προσδιόρισε: «Καλό παιχνίδι, αποτελέσματα»

Στη συνέχεια δήλωσε ότι «υποστηρίχθηκα από τον πρόεδρο την περασμένη σεζόν. Νιώθω πολύ δυνατός. Οι παίκτες περνούν καλά». Εάν ολοκληρώσει το συμβόλαιό του έως το 2025 θα περάσει τέσσερα χρόνια στον πάγκο της Μπαρτσελόνα: «Είναι ένα τρενάκι των αισθήσεων, είμαι χαρούμενος, ευγνώμων. Είμαι πολύ χαρούμενος», σημείωσε.

Δεκαπέντε χρονών φαίνεσαι, του είπαν: «Το να είσαι δεκαπέντε χρόνια θα είναι πολύ περίπλοκο, για να είμαι ειλικρινής», απάντησε.



Λίγες ώρες αργότερα το βράδυ της Παρασκευής η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση με ανάρτησή της στα social media. 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα

«Ξεπαγώνει» η πώληση των F-35 στην Ελλάδα

Συνελήφθη διοικητής αστυνομικού τμήματος στην Ίο - Ζητούσε χρήματα από ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου

«Δεν προκάλεσα εγώ την πόλωση, δεν έχω κοιμηθεί εδώ και τέσσερις ημέρες» δήλωσε ο Κασσελάκης από την Καβάλα

Υπερψηφίστηκε με 158 «ναι» το εργασιακό νομοσχέδιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης