Stoiximan Super League 1: Νέα προσπάθεια για ξένο διαιτητή στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
Η ΚΕΔ σε πρώτη φάση την Πέμπτη θα κάνει γνωστούς τους ορισμούς των διαιτητών για όλα τα ματς της επερχόμενης αγωνιστικής εκτός από το ντέρμπι της Δευτέρας
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν η ΚΕΔ θα ανακοινώσει την Πέμπτη (εντός της ημέρας δηλαδή) τους ορισμούς για την 5η αγωνιστική χωρίς όμως το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ.
Το παιχνίδι για το οποίο έχει γίνει ένας κακός... χαμός και έχει φέρει στα άκρα τις σχέσεις των Μπαλτάκου - Μπένετ αφήνοντας ανοιχτή ακόμα και την αποχώρηση του Άγγλου αρχιδιαιτητή. Σε αυτή τη φάση για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ είναι πιθανό να προκύψει ο ορισμός του διαιτητή την Παρασκευή και ενώ γίνεται προσπάθεια για ξένο διαιτητή. Μία νέα προσπάθεια πάνω σε αυτό το θέμα.
Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 1 Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου
17:30: ΟΦΗ - Ατρόμητος
20:00: Πανσερραϊκός - Λαμία
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.