Μπαλτάκος: Θέτει θέμα Μπένετ μετά τον ορισμό Ελληνα διαιτητή στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Μπαλτάκος: Θέτει θέμα Μπένετ μετά τον ορισμό Ελληνα διαιτητή στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Ο Τάκης Μπαλτάκος... αδειάζει τον Μπένετ και θέτει θέμα για την παρουσία του ως επικεφαλής της ΚΕΔ, μετά τον ορισμό Ελληνα διαιτητή στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, αλλά και στο ΠΑΟΚ-Άρης που προηγήθηκε

Baltakos
Το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ ξεχωρίζει στην 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League και δεν αποκλείεται να είναι η τελευταία εβδομάδα στην οποία ο Στιβ Μπένετ ορίζει διαιτητές.

Ο Αγγλος αρχιδιαιτητής δεν μπορεί να βρει ξένο διαιτητή και από τη στιγμή που τόσο οι πράσινοι όσο κι η Ενωση έχουν δηλώσει ξεκάθαρα τη θέση τους ότι πρέπει να ισχύσει ο ορισμός ξένου ρέφερι, ήρθε η αντίδραση του προέδρου της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, ο Τάκης Μπαλτάκος, με δήλωσή του κάνει σαφές ότι θέτει θέμα Μπένετ συγκαλώντας Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου την Τετάρτη 27/9!

Η δήλωση του Τάκη Μπαλτάκου:

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση, σε σχέση με τους ορισμούς των αξιωματούχων διαιτησίας στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της SL1:

Κλείσιμο
«Ο κ. Μπένετ για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ της Δευτέρας 25/9 έχει ορίσει Έλληνα Διαιτητή. Ο κ. Μπένετ, παρά την προσπάθειά μου για την πρόσκληση ξένων διαιτητών στα ντέρμπυ, παρά την αντίστοιχη ενασχόληση και ενέργεια του Προέδρου της UEFA κ. Τσέφεριν, παρά την εκπεφρασμένη άποψη όλων των εμπλεκομένων στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δεν όρισε ξένο διαιτητή ούτε στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ ούτε στο ντέρμπυ της ερχόμενης Δευτέρας.
Για τον λόγο αυτό, συγκαλώ την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, με θέμα: Πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ».

Ειδήσεις σήμερα

«Βραχυκύκλωσε» η είσοδος Κασσελάκη στη Βουλή - Στον ναύαρχο Αποστολάκη ο κλήρος

Δεν παραιτούμαι από βουλευτής για τον Κασσελάκη, λέει η Ακρίτα - «Είχα συμφωνήσει με τον Τσίπρα να γίνω υπουργός Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης