Stoiximan Super League: Ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι με παρέμβαση Τσέφεριν

Stoiximan Super League: Ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι με παρέμβαση Τσέφεριν

Με πρωτοβουλία του Αλεξάντερ Τσέφεριν το θέμα των ξένων διαιτητών τακτοποιήθηκε για την αγωνιστική που έρχεται, με τον πρόεδρο της UEFA να προειδοποιεί ότι είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο αν δεν υπάρξει ασφάλεια για τους διαιτητές που έρχονται στην Ελλάδα

ceferin___8_
Οι αγώνες ΑΕΚ - Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Άρης θα διεξαχθούν με ξένους διαιτητές ύστερα από παρέμβαση του Αλεξάντερ Τσέφεριν. Ετσι, φαίνεται να τακτοποιείται ένα πολύ σημαντικό θέμα παραμονές της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Θυμίζουμε ότι η ΕΠΟ είχε κάνει σαφές ότι στις αναμετρήσεις θα ορίζονται Ελληνες διαιτητές και πως όταν είναι δυνατόν θα έχουμε ξένους μέσω του προγράμματος ανταλλαγής διαιτητών της UEFA.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός, μέσω του Κωνσταντίνου Καραπαπά, είχε ανεβάσει ξανά τους τόνους κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, λέγοντας στον κ. Μπαλτάκο πως: «Νομίζεις θα γίνει κανένα ντέρμπι με διαιτητή τον Σιδηρόπουλο; Γελιέσαι. Δεν θα γίνει».

Ο πρόεδρος της UEFA, ωστόσο, προειδοποιεί ότι δεν θα δεχθεί καμία παρέμβαση από εδώ και πέρα, αν δεν διασφαλιστεί η ασφάλεια των ξένων διαιτητών που έρχονται στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν, μόλις τώρα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο και τον ενημέρωσε ότι το θέμα των ξένων διαιτητών, με δική του παρέμβαση τακτοποιήθηκε για την ερχόμενη αγωνιστική.

Προειδοποίησε επίσης, ότι είναι τελευταία φορά που γίνεται τέτοια παρέμβαση εκ μέρους τους εάν δεν υπάρξει ασφάλεια για τους διαιτητές που έρχονται στην Ελλάδα».

Ειδήσεις σήμερα:

Δεκάδες τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας από το νερό στη Θεσσαλία - «Δεν είναι κατάλληλο ούτε για προσωπική υγιεινή»

Βίντεο: Αναγκαστική προσγείωση στη Σιβηρία για αεροπλάνο της Ural Airlines με 159 επιβάτες

Ποιος υπουργός μπορεί να ακολουθήσει τον Βαρβιτσιώτη; - Ο «χρησμός» για νέα παρέμβαση Μητσοτάκη στην κυβέρνηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης