Μετά από έξι χρόνια ο Παναθηναϊκός επιστρέφει την Πέμπτη (19:45, Cosmote Sport) σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης και συγκεκριμένα στο Europa League.
Οι «πράσινοι» θα υποδεχτούν τη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ για την 1η αγωνιστική του ομίλου του Europa League και την Τετάρτη προπονήθηκαν στο Στάδιο.
Την ώρα μάλιστα που οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκαναν προπόνηση οι άνθρωποι του ΠΑΟ δοκίμασαν και τον φωτεινό πίνακα.
Όλοι είδαν το σκορ να ... σταματάει στο 2-0 και οι φωτογράφοι έσπευσαν να τραβήξουν την σχετική φωτογραφία. Στον Παναθηναϊκό εύχονται η ομάδα να ξεκινήσει με το δεξί και εάν έρθει και το 2-0 θα πρέπει να παίξουν κανά Τζόκερ.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.