Μεντί, Γκρίνγουντ: Κατηγορήθηκαν για βιασμό, αλλά επέστρεψαν στα γήπεδα

Μεντί, Γκρίνγουντ: Κατηγορήθηκαν για βιασμό, αλλά επέστρεψαν στα γήπεδα

Ο Μπενζαμίν Μεντί αγωνίστηκε σε επίσημο ματς μετά από 763 ημέρες, ενώ ο Μέισον Γκρίνγουντ μετά από 603 καθώς αμφότεροι ξεπέρασαν τις δικαστικές τους περιπέτειες

medi-arthrou
Κι οι δύο ζούσαν στο Μάντσεστερ. Ο Μεντί βρέθηκε εκεί το καλοκαίρι του 2017 όταν τον απέκτησε η Σίτι από την (πρωταθλήτρια Γαλλίας) Μονακό.

Ο Γκρίνγουντ γέννημμα-θρέμα της πόλης καθώς από τα 6 του βρέθηκε στις ακαδημίες της Γιουνάιτεντ κι από το 2018 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα.

Ο Γάλλος ήταν πρωταθλητής με την Μάνστεστερ Σίτι και παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Γαλλίας (2018) όταν είδε την καριέρα του να καταστρέφεται από τη μία στιγμή στην άλλη, ο Άγγλος ήταν μέσα στα 4-5 μεγάλα ταλέντα του βρετανικού ποδοσφαίρου κι η μεγαλύτερη ελπίδα της Γιουνάιτεντ.

Κι όπως με διαφορά λίγων μηνών οι καριέρες τινάχθηκαν στον αέρα, έτσι και σήμερα με διαφορά λίγω ωρών αμφότεροι επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση.

Στις 15 Αυγούστου 2021 ο Μεντί αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την Μάντσεστερ Σίτι στην εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Τότεναμ και λίγες ημέρες αργότερα συνελλήφθη κατηγορούμενους για 8 βιασμούς

Κλείσιμο
Στις 22 Ιανουαρίου 2022 ο Μέισον Γκρίνγουντ έπαιξε με τη Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ στη νίκη με 1-0 επί της Γουέστ Χαμ και 8 ημέρες αργότερα συνελήφθη με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας και της σεξουαλικής επίθεση κατά της συντρόφου του.

Αμφότεροι μετά από πολύμηνες δίκες κατάφεραν να αθωωθούν (είτε γιατί αποσύρθηκαν οι κατηγορίες είτε γιατί τα στοιχεία δεν απέδειξαν την ενοχή τους) και σήμερα πάτησαν ξανά χορτάρι για να αγωνιστούν σε επίσημο ματς.

Όχι όμως στο Μάντσεστερ... Ο μεν Μεντί στην πατρίδα του τη Γαλλία με τη φανέλα της Λοριάν, ο δε Γκρίνγουντ στην Ισπανία για λογαριασμό της Χετάφε.



Ο Μεντί μπήκε αλλαγή στο 71' με το σκορ στο 1-2 υπέρ της Μονακό και η Λοριάν ισοφάρισε στο 90'+8'

Ο Γκρίνγουντ μπήκε στο 78' του εντός έδρας αγώνα με την Οσασούνα με το σκορ στο 2-2 και είδε την ομάδα του να κερδίζει 3-2 (με γκολ στο 86').




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης