Κριστιάνο Ρονάλντο: Η νέα του επένδυση αφορά το padel

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η νέα του επένδυση αφορά το padel

Το επιχειρηματικό πορτφόλιο του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σταματά να επεκτείνεται με τον Πορτογάλο να επενδύει πολλά εκατομμύρια σε ένα νέο αθλητικό κέντρο

Padel1
Ξενοδοχείο, ρούχα, κλινικές εμφύτευσης μαλλιών, μεταλλικό νερό και πολλά άλλα... Αν και πλέον είναι 38 ετών, το brand name Κριστιάνο Ρονάλντο εξακολουθεί να πουλάει τρελά κι ο CR7 δεν σταματά να ρίχνει χρήματα σε νέες επενδύσεις.

Το νέο πρότζεκτ που αναλαμβάνουν να τρέξουν οι συνεργάτες του αφορά το άθλημα συνεχώς κερδίζει θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και δεν είναι άλλο από το padel.

Ο κατασκευαστικός βραχίονας της εταιρίας του Ρονάλντο σε συνεργασία με την Lusofinança Lda, θα δημιουργήσει την La 'Ciudad del Pádel (Η πόλη του padel) στα περίχωρα της Λισαβόνας στην περιοχή Οεΐρας με τον άσο της Αλ Νασρ να επενδύει περίπου 5 εκατ. ευρώ.

Padel2
Κλείσιμο


Το συγκρότημα θα εκτείνεται σε 15.000 τετραγωνικά μέτρα και μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει 15 γήπεδα padel, ξενοδοχείο, πισίνες και διάφορα άλλα.



«Ο Κριστιάνο αποτελεί παράδειγμα για όλους και μπορεί επίσης να αποτελέσει πρότυπο για τους αθλητές του padel, καθώς δεν υπάρχει πιο αφοσιωμένος και αφοσιωμένος επαγγελματίας στον παγκόσμιο αθλητισμό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας padel της Πορτογαλίας Ρικάρντο Ολιβέιρα. Η συγκεκριμένη Ομοσπονδία το 2012 είχε 11 συλλόγους και μερικούς δεκάδες αθλητές, αλλά σήμερα έχει 300 συλλόγους, 11.000 αθλητές με δελτίο και 250.000 αθλούμενους στα γήπεδα που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια σε όλη τη χώρα.

Κι αυτά τα νούμερα με την εμπλοκή του Ρονάλντο και τη δημιουργία του αθλητικού του κέντρου αναμένεται να εκτιναχθούν.

Ειδήσεις σήμερα:

Στην Αθήνα η σορός της 32χρονης που πέθανε από αλλαντίαση στο Μπορντό - Είχε παντρευτεί πρόσφατα στο Παρίσι

Ανακοινώσεις της NASA: «Κάπου στο σύμπαν πρέπει να υπάρχει εξωγήινη ζωή, μυστήριο και πιθανή απειλή τα UFO»

Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας για την τομή στο φράγμα Καλέντζη: «Εμπιστεύτηκα τον δήμαρχο Παλαμά κι έδωσα έγκριση»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης