Μαυροβούνιο - Βουλγαρία 2-1: «Λυτρωτής» Γιόβετιτς με γκολ στο 90+6', μοιραίος ο Ντεσπόντοφ - Δείτε βίντεο

Μαυροβούνιο - Βουλγαρία 2-1: «Λυτρωτής» Γιόβετιτς με γκολ στο 90+6', μοιραίος ο Ντεσπόντοφ - Δείτε βίντεο

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Στέφαν Γιόβετιτς, με γκολ στο 90+6' έκανε το 2-1 για το Μαυροβούνιο και χάρισε το τρίποντο κόντρα στη Βουλγαρία για τα προκριματικά του Euro 2024 - Μοιραίος ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Κίριλ Ντεσπόντοφ που έχασε πέναλτι

Jovetic
Ο Στέφαν Γιόβετιτς ήρθε από τον πάγκο στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τη Βουλγαρία και «καθάρισε» για το Μαυροβούνιο. Η εθνική του πρόσφατου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού έμεινε με δέκα παίκτες στο 59', ισοφαρίστηκε στο 79', όμως στο 90+6' ο έμπειρος επιθετικός έκανε το 2-1 και έκρινε το ματς.

Μοιραίος ο Κίριλ Ντεσπόντοφ του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχασε πέναλτι με το σκορ στο 1-0. Έπαιξε για 84 λεπτά για τους γηπεδούχους ο μέσος του ΟΦΗ Μάρκο Μπάκιτς, έμεινε στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους ο Ίλιαν Ίλιεφ της Κηφισιάς.

To Μαυροβούνιο άνοιξε το σκορ στο 45+1' όταν μετά από φάση διαρκείας ο Στέφαν Σάβιτς με σουτ έκανε το 1-0. Στο 59' οι ισορροπίες άλλαξαν όταν ο Βούγιατσιτς έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.Ο βασικός, αναντικατάστατος και αρχηγός Ντεσπόντοφ ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Μιγιάτοβιτς τον νίκησε.

Κλείσιμο


Η ισοφάριση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 79' με τον Μπορούκοβ.



Στο 86' ο Γιόβετιτς σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και στο 90+7' ο νέος φορ του Ολυμπιακού με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καμάι έκανε το 2-1 και «καθάρισε» για το Μαυροβούνιο, το οποίο έφτασε τους οκτώ βαθμούς έπειτα από πέντε αγωνιστικές. Ο 33χρονος επιθετικός έφτασε τα 32 γκολ σε 70 εμφανίσεις με το εθνόσημο.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο καπετάνιος του Blue Horizon βλέπει τον 36χρονο - «΄Έπεσε επιβάτης στη θάλασσα; Ρε πάτε καλά;»

Πώς ο Γιώργος Λάνθιμος κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα στη Βενετία «κλέβοντας» το βραβείο από τους σκηνοθέτες του Χόλιγουντ

Την Τρίτη η απολογία του 71χρονου που σκότωσε με περίστροφο 35χρονο ληστή στα Ιωάννινα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης