Βασίλης Σπανούλης: Εκνευρίστηκε όταν τον ρώτησαν εάν θα αναλάβει την Εθνική Ελλάδας - Βίντεο

Βασίλης Σπανούλης: Εκνευρίστηκε όταν τον ρώτησαν εάν θα αναλάβει την Εθνική Ελλάδας - Βίντεο

Το όνομα του είναι ψηλά στη λίστα της ομοσπονδίας μπάσκετ αλλά ο Βασίλης Σπανούλης θέλησε να μιλήσει μόνο για το Περιστέρι

5964830
Εδώ και λίγες ημέρες η Εθνική ομάδα μπάσκετ της Ελλάδας ψάχνει νέο προπονητή! 

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποτελεί παρελθόν και όλοι περιμένουν να μάθουν ποιος θα είναι ο διάδοχός του, ο άνθρωπος που θα κληθεί να οδηγήσει την ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cveiuko4irrl)


Κλείσιμο
Ένα από τα ονόματα που παίζουν έντονα είναι αυτό του Βασίλη Σπανούλη. Έχει πολλούς «θαυμαστές» στην ομοσπονδία και θα τον ήθελαν να αναλάβει την ομάδα στο προολυμπιακό τουρνουά. 

Ο Βασίλης Σπανούλης που είναι προπονητής στο Περιστέρι Bwin σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν δεν έχει έρθει σε επαφή με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας και δεν έχει μιλήσει για τις προθέσεις του. Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν και από τα «θέλω» και την στάση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως την εθνική ομάδα. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cveis197xp35)


Πάντως μετά το φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ με το Περιστέρι στο «Ανδρέας Παπανδρέου» ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ ρώτησε τον Βασίλη Σπανούλη για το εάν μπορεί να τον δούμε στην Εθνική και εκείνος αντέδρασε έντονα και ... έφυγε. 

«Είμαι εδώ μόνο για θέματα του Περιστερίου», είπε  και στη συνέχεια μίλησε για την κακοκαιρία Daniel που έχει χτυπήσει την πατρίδα του τη Θεσσαλία (είναι από την Λάρισα): «Να μην ενθουσιαζόμαστε ή να μην απογοητευόμαστε γρήγρο. Τι να μιλήσουμε για μπάσκετ όταν συμβαίνουν όλα αυτά στη χώρα μας. Είμαστε δίπλα στον κόσμο. Το μπάσκετ είναι σε δεύτερη μοίρα τώρα. Περνάει δύσκολες στιγμές ο κόσμος και μακάρι ο Θεός να βάλει το χέρι του να πάνε όλα καλά. Δε γίνεται άμεση προσαρμογή με δέκα παίκτες. Είναι πολύ νωρίς ακόμα στη σεζόν».

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Daniel: Αγνοούμενοι μητέρα και γιος στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας – Επιχειρήσεις απεγκλωβισμού

Ραφήνα: Εγκλωβισμένοι από το πρωί οι 750 επιβάτες του Fast Ferries Andros, άγνωστο πότε θα δοθεί λύση

Κάια Γκέρμπερ: «Το μήλο κάτω απ' τη μηλιά θα πέσει» - Το ταξίδι της κόρης της Σίντι Κρόφορντ στη λάμψη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης