Τεράστια γκάφα των Ισπανών: «Τίμησαν» κατά λάθος την influencer αδελφή του Ικάρντι ως μέλος της παγκόσμιας πρωταθλήτριας

Τεράστια γκάφα των Ισπανών: «Τίμησαν» κατά λάθος την influencer αδελφή του Ικάρντι ως μέλος της παγκόσμιας πρωταθλήτριας

Στην εφημερίδα της κυβερνήσεως της Ισπανίας δημοσιεύτηκε κατά λάθος το όνομα της Ιβάνα Ικάρντι αντί της Ιβάνα Αντρές ως μια από τις παίκτριες που θα λάβει το μετάλλιο του Βασιλικού Τάγματος Αθλητικής Αξίας

ikarni
Πριν από δύο εβδομάδες η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ισπανίας κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία της το Μουντιάλ στα γήπεδα της Αυστραλίας. 

Η τεράστια επιτυχίας της Ισπανίας επισκιάστηκε από το φιλί του προέδρου της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας Λουίς Ρουμπιάλες στην σπουδαία παίκτρια Τζένι Ερμόσο κατά την διάρκεια της απομονής το οποίο έχει λάβει κοινωνικές και πολιτικές διαστάσεις. 

iraci


Κλείσιμο
Η κυβέρνηση της Ισπανίας αποφάσισε να τιμήσει τις παίκτριες με το μετάλλιο του Βασιλικού Τάγματος Αθλητικής Αξίας. Έτσι πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύτηκε στο φύλλο της εφημερίδας της κυβερνήσεως της Ισπανίας η λίστα με τα ονόματα των παικτριών. 

Εάν διάβαζε κανείς το πρώτο όνομα θα καταλάβαινε ότι κάτι λάθος έχει συμβεί. Όχι λάθος μάλλον. Γκάφα. Το Εθνικό Αθλητικό Συμβούλιο της Ισπανίας έστειλε λάθος όνομα στην κορυφή της λίστας. 



Αντί να υπάρχει το όνομα της Ιβάνα Αντρές, αρχηγού και της Ρεάλ Μαδρίτης, υπήρχε το όνομα: Ιβάνα Ικάρντι Ριβέρο. Σας θυμίζει κάτι το όνομα; Είναι η αδελφή του ποδοσφαιριστή της Γαλατά και πρώην της Ίντερ και της Παρί του Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος δεν είναι Ισπανός αλλά Αργεντινός. 

Η Ιβάνα είναι η αδελφή του και δεν είναι καν Ισπανίδα, ούτε καν ποδοσφαιρίστρια αλλά μοντέλο και influencer στη χώρα της. Οι Ισπανοί κανείς δεν κατάλαβε γιατί έκαναν ένα τέτοιο λάθος και μετά ζήτησαν συγγνώμη και το άλλαξαν. 

Δεν είναι όμως το μοναδικό λάθος. Στη λίστα υπάρχει το όνομα της ποδοσφαιρίστριας της Μπαρτσελόνα Αϊτάνα Μπονμάτι αλλά έχει ορθογραφικό λάθος. Φυσικά η λίστα διορθώθηκε και η αδελφή του Ικάρντι δεν θα πάρει μετάλλιο. 



Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στο Blue Horizon: Πνιγμός η αιτία θανάτου του 36χρονου Αντώνη

Blue Horizon: Το «μαύρο κουτί» θα δώσει απαντήσεις για την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη

Βίντεο: Μάχη για ένα μπουκαλάκι νερό στον Βόλο - Και αύριο αναμένονται εξαιρετικά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης