Κούμαν: «Οι πάντες γνωρίζουν τι διακυβεύεται στο παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα»

Κούμαν: «Οι πάντες γνωρίζουν τι διακυβεύεται στο παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα»

Στη σημασία του αγώνα κόντρα στην Ελλάδα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του εν όψει του ματς ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν

kouman_ar
Αντίστροφα μετρούν και στην Ολλανδία για το παιχνίδι απέναντι στην εθνική Ελλάδας (07/09) στα πλαίσια των προκριματικών του Euro. Στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του ματς, ο προπονητής των Οράνιε, Ρόναλντ Κούμαν στάθηκε στο διακύβευμα της αναμέτρησης και στα πράγματα που θα ήθελε να αλλάξει στην ομάδα του.

«Είναι σαφές ότι πρέπει να βελτιωθούμε, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και με βάση τα αποτελέσματά μας. Είναι σημαντικό ότι θα παίξουμε εντός έδρας το πρώτο ματς με την Ελλάδα, είμαι σίγουρος ότι όλοι γνωρίζουν τι διακυβεύεται. Θέλουμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, να βάζουμε περισσότερη πίεση στον αντίπαλο, δεχόμαστε πολλά γκολ και πρέπει να το αλλάξουμε αυτό», ανέφερε αρχικά ο Ολλανδός.

«Θα ήθελα οι ποδοσφαιριστές μου να διορθώνουν ο ένας τον άλλον, να κάνουν την αυτοκριτική τους. Είναι πολύ "καλοί", το έχει αυτό αυτή η γενιά, αλλά πρέπει να βελτιωθούν. Είμαστε καλά καλυμμένοι στα μετόπισθεν και στο κέντρο, δυστυχώς στην επίθεση οι επιλογές είναι πιο περιορισμένες, η απουσία του Ντεπάι είναι πολύ σημαντική για εμάς», προσέθεσε στη συνέχεια.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «Daniel»: Έρχονται ακραία φαινόμενα, για ποιες περιοχές υπάρχει κίνδυνος πλημμυρών - Δείτε χάρτες

Eurostat: Οι Έλληνες αργούν να αφήσουν το πατρικό τους - Φεύγουν σε ηλικία 30,7 ετών κατά μ.ο.

Τουρκία - Ερντογάν: Επισκέφθηκε στο νοσοκομείο τον ιδιοκτήτη της «Pegasus Airlines» που τραυματίστηκε στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης