Πογιέτ: «Ο ΠΑΟΚ ξέρει γιατί αποκλείστηκε ο Κωνσταντέλιας»

Ο Γκουστάβο Πογέτ στην συνέντευξη Τύπου εν' όψει των αγώνων με Ολλανδία και Γιβραλτάρ αναφέρθηκε στην μη κλήση του Γιάννη Κωνσταντέλια και στον Κώστα Φορτούνη λέγοντας πως μίλησε με τον ΠΑΟΚ και τους είπε γιατί δεν κλήθηκε ο νεαρός μεσοεπιθετικός, ενώ μίλησε και με τον αρχηγό του Ολυμπιακού

Poyet
Η Εθνική ξεκίνησε την προετοιμασία για τα παιχνίδια του με την Ολλανδία εκτός έδρας και το Γιβραλτάρ εντός στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024, με τον Γκουστάβο Πογέτ μιλώντας πριν την προπόνηση να στέκεται και στον θόρυβο που προκλήθηκε από την μη κλήση του Γιάννη Κωνσταντέλια, αλλά και την αποχώρηση από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα του Κώστα Φορτούνη.

Αναλυτικά σχετικά με τους Κωνσταντέλια και Φορτούνη επισήμανε: «Πριν από δύο μήνες παίξαμε ένα σπουδαίο παιχνίδι με την Ιρλανδία και κερδίσαμε και μετά πήγαμε στο Παρίσι και παίξαμε πολύ καλά με την Γαλλία και όλοι έλεγαν πως είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι. Μου φαίνεται αρκετά παράξενη αυτή η κατάσταση γιατί όλα ήταν θετικά και ψάχνουν αρνητικά.

Έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις με όλες τις ομάδες. Είχα ένα πολύ καλό τηλεφώνημα με τον Φορτούνη και ένα πολύ καλό τηλεφώνημα με τον ΠΑΟΚ και γνωρίζουν τους λόγους για τους οποίους δεν κλήθηκε ο Κωνσταντέλιας, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να βάζουμε εμπόδια στον δρόμο της Εθνικής.

Δεν υπάρχουν προβλήματα, η Εθνική έχει μείνει εκτός για πολλά χρόνια και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να σπρώξουμε την ομάδα προς αυτή την κατεύθυνση. Μπορούμε να μιλήσουμε για τον Δουβίκα, για τον Κυριακόπουλο για τον Κολοβέτσιο, για τον Γούτα, μπορώ να πω και άλλα ονόματα. Κοιτάμε συνολικά την εθνική. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να μένουν κατ ιδίαν. Ελπίζω ο ΠΑΟΚ και ο Φορτούνης να είναι ικανοποιημένοι από τους λόγους».

Για το αν είναι αγωνιστικοί μόνο οι λόγοι που είναι παίκτες εκτός: «Ο ΠΑΟΚ ξέρει, μπορεί να μην είναι ικανοποιημένος. Κοιτάμε το σύνολο, όχι ομάδα. Δεν θα πω πως είναι κάποιος καλύτερος από αυτούς που δεν κάλεσα.

Για το τι μπορεί να πει στον κόσμο για να βγάλει την αρνητικότητα: «Πρώτος μου στόχος ήταν να βρεθεί ξανά στο γήπεδο ο κόσμος. Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Ο κόσμος πιστεύω θα καταλάβει και θα μείνει στο πλευρό της ομάδας.»

Για το αν είναι θέματα νοοτροπίας ή κάτι άλλο πιο σοβαρό για τις μη κλήσεις ορισμένων παικτών: «Είναι πολλοί λόγοι που είναι όλοι μαζί. Ξέρω ποιος είναι τρόπος που θα παίξουμε κόντρα στην Ολλανδία. Όσον αφορά τον Κωνσταντέλια θα δούμε ξανά την κατάστασή του σε έναν μήνα, στα επόμενα ματς».

Για το αν είναι το πιο κομβικό το ματς με την Ολλανδία: «Είναι πολύ σημαντικό ματς. Θα είναι πολύ σημαντικό να φύγουμε από την Ολλανδία με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «Daniel»: Έρχονται ακραία φαινόμενα, για ποιες περιοχές υπάρχει κίνδυνος πλημμυρών - Δείτε χάρτες

Eurostat: Οι Έλληνες αργούν να αφήσουν το πατρικό τους - Φεύγουν σε ηλικία 30,7 ετών κατά μ.ο.

Τουρκία - Ερντογάν: Επισκέφθηκε στο νοσοκομείο τον ιδιοκτήτη της «Pegasus Airlines» που τραυματίστηκε στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης