Ολυμπιακός: Κλείνει και φέρνει για φορ τον Στέφαν Γιόβετιτς

Ολυμπιακός: Κλείνει και φέρνει για φορ τον Στέφαν Γιόβετιτς

Ο Μαυροβούνιος φορ που είχε μείνει ελεύθερος από τη Χέρτα αναμένεται να είναι το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού

24902937
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό για το θέμα του φορ, με τους «Ερυθρολεύκους» να κάνουν τα πάντα ώστε να βρουν τον εκλεκτό και να προλάβουν να τον δηλώσουν στην ευρωπαϊκή λίστα που ολοκληρώνεται τη απόψε (04/09).

Ο Χουλιάν Καράντσα ήταν ο πρώτος της λίστας για τους Πειραιώτες και τις τελευταίες ώρες έγινε μία μεγάλη προσπάθεια για να κλείσουν τον 23χρονο επιθετικό, ωστόσο το… μπλόκο εκατομμυρίων της Φιλαδέλφεια Γιούνιον έκανε την ομάδα να αλλάξει «πλεύση».

Κάπως έτσι σε πρώτο πλάνο μπήκε η μεταγραφή του Στέφαν Γιόβετιτς ο οποίος ήταν ήδη θετικός στο ενδεχόμενο του Ολυμπιακού και οι Πειραιώτες δρομολόγησαν τη μεταγραφή μετά το «όχι» των Αμερικάνων. Μάλιστα ο 33χρονος Γιόβεβιτς με τη σπουδαία καριέρα πίσω του είναι πιθανό να είναι Ελλάδα ακόμα και τη Δευτέρα.

Ο Μαυροβούνιος φορ που είχε μείνει ελεύθερος από τη Χέρτα αναμένεται να είναι το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται λοιπόν άμεσα στην Ελλάδα προκειμένου να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.

Το who is who του Στέφαν Γιόβετιτς

Κλείσιμο
Ο Στέφαν Γιόβετιτς είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του Μαυροβούνιου. Από νεαρή ηλικία βρέθηκε στη Σερβία και την Παρτιζάν όπου και ανδρώθηκε σε ηλικία μόλις 17 ετών. Μέσα σε δύο χρόνια ανέβασε τόσο τις μετοχές του που η Φιορεντίνα δαπάνησε συνολικά επτά εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει το 2008.

Μέχρι τότε είχε ήδη 17 γκολ και 10 ασίστ σε 53 παιχνίδια με τους Σέρβους. Στη Φιορεντίνα όχι απλά συνέχισε την εξαιρετική πορεία του αλλά εκτόξευσε την αξία του, σε βαθμό να μπει στο… μάτι της Μάντσεστερ Σίτι. Τα 40 γκολ και οι 21 ασίστ σε 134 ματς μεταφράστηκαν σε 26 εκατ. ευρώ που μπήκαν στα ταμεία των «βιόλα» το 2013.

Πρωταθλητής Αγγλίας με 11 τέρματα και 4 ασίστ σε 44 ματς ο απολογισμός, με την Ιταλία να βρίσκεται ξανά στον δρόμο του. Έπειτα από δύο χρόνια δόθηκε δανεικός στην Ίντερ, η οποία έμεινε ευχαριστημένη από την παρουσία του και έδωσε συνολικά 15,5 εκατ. ευρώ για να τον κρατήσει μόνιμα στο Μιλάνο.

Επτά γκολ και τέσσερις ασίστ σε 33 ματς. Όσα ακριβώς πέτυχε και στον δανεισμό του στη Σεβίλλη, μόνο που χρειάστηκε μόλις 24 παιχνίδια για να συμβεί. Για αυτό η Μονακό έβγαλε από τα ταμεία της 11 εκατ. ευρώ ώστε να τον κάνει δικό της.

Μετά από μία τετραετία με 21 τέρματα και 5 ασίστ σε 77 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, έφτασε η στιγμή να πάρει μεταγραφή στη Χέρτα Βερολίνου όπου και έμεινε από το 2021 μέχρι και πέρσι. Τέλος, είναι 68 φορές διεθνής με το Μαυροβούνιο έχοντας 31 γκολ.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο με έναν 23χρονο νεκρό στην Πέτρου Ράλλη - Η μοτοσικλέτα του «καρφώθηκε» σε φορτηγό

Σε αποδρομή οι «Σπαρτιάτες» - Αντίστροφη μέτρηση για τη διάλυση του κόμματος

Αλήθειες και ψέματα για τον Stefanos: Η Goldman Sachs, η αποζημίωση των $7,5 εκατ. και ο εξωδικαστικός του πατέρα του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης