Premier League: Τρία στα τρία και κορυφή για τη Γουεστ Χαμ, η αντίπαλος του Ολυμπιακό νίκησε με 2-1 τη Λούτον - Δείτε τα γκολ

Premier League: Τρία στα τρία και κορυφή για τη Γουεστ Χαμ, η αντίπαλος του Ολυμπιακό νίκησε με 2-1 τη Λούτον - Δείτε τα γκολ

Τα «σφυριἀ» άλωσαν την έδρα της Λούτον και πήραν τη δεύτερη διαδοχική τους - και τρίτη συνολικά - νίκη μακριά από το «London Stadium»

Collage_Maker-02-Sep-2023-12-31-AM-5765
Εξαιρετικά εξακολουθούν να είναι στην Premier League τα αποτελέσματα της Γουέστ Χαμ, που τα... μπαλάκια έφεραν στον δρόμο του Ολυμπιακού στο Europa League.

Αφού υπέταξαν την Τσέλσι στο Λονδίνο κι αφού πέρασαν από την έδρα της Μπράιτον, τα Σφυριά «λύγισαν» και τη νεοφώτιστη Λούτον στην έδρα της παίρνοντας τρίτο διαδοχικό τρίποντο, αυτή τη φορά με 2-1.

Δείτε εδώ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλά στο παιχνίδι και πίεσαν, όμως όταν η ομάδα του Μόγιες πήρε το πάνω χέρι μπόρεσε να ανοίξει το σκορ. Στο 37ο λεπτό, ο Πακετά σέρβιρε εξαιρετικά στον Τζάροντ Μπόουεν και ο Άγγλος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Το τέρμα του Έμερσον στο 51' ακυρώθηκε για οφσάιντ, όμως εν τέλει οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-0 στο 85ο λεπτό με κεφαλιά του Ζουμά από κόρνερ.

Το μόνο που κατάφερε η Λούτον ήταν να μειώσει με τον Άντερσεν στις καθυστερήσεις.

Κλείσιμο
Έτσι, η Γουέστ Χαμ σε τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα φέτος μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία, ούσα, έστω και προσωρινά, στην κορυφή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (1/9)
Λούτον-Γουέστ Χαμ 1-2 (90'+2' Άντερσεν - 37' Μπόουεν, 85' Ζουμά)

Σάββατο (2/9)
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Έβερτον (14:30)
Μάντσεστερ Σίτι-Φούλαμ (17:00)
Μπέρνλι-Τότεναμ (17:00)
Μπρέντφορντ-Μπόρνμουθ (17:00)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης