AEK: Η αγκαλιά του Μελισσανίδη στον Αλμέιδα μετά τον αποκλεισμό

AEK: Η αγκαλιά του Μελισσανίδη στον Αλμέιδα μετά τον αποκλεισμό

Δεν υπήρχε παράπονο για τον Αργεντινό προπονητή και τους παίκτες του από την κιτρινόμαυρη διοίκηση

5957725
Η απογοήτευση στην ομάδα της ΑΕΚ, στο εσωτερικό αυτής, είναι από χθες αρκετά μεγάλη. Μάλιστα αυτή εκφράστηκε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο από τον Ματίας Αλμέιδα στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την Αντβέρπ. Ο Πελάδο ήταν αρκετά σκασμένος και απογοητευμένος διότι προφανώς πίστευε πολύ ότι θα πετύχει το στόχο της η ομάδα.

Παράπονο δεν υπήρχε από τον ίδιο για την προσπάθεια των παικτών του. Για τις στιγμές που δεν επιτρέπεται να χάνεται η συγκέντρωση σε αυτό το επίπεδο, σίγουρα αφού αυτές στοίχισαν, αλλά όχι από την προσπάθεια όλων μέχρι και το τέλος του αγώνα για τα play off του Champions League. Το ίδιο ισχύει και στη διοίκηση της ομάδας σε επίπεδο σκέψης, δεν υπάρχει κανένα παράπονο, αναγνώρισαν την προσπάθεια και αυτό επιβεβαιώθηκε από την επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια!

Εκεί πήγε για να δείξει - αποδείξει ότι ο ίδιος και όλο το club είναι δίπλα στον Ματίας Αλμέιδα και τα παιδιά του πάρα το γεγονός πως δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο της πρόκρισης στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έσπευσε να αγκαλιάσει και να φιλήσει τον Ματίας Αλμέιδα δείχνοντας του για πολλοστή φορά την εκτίμηση και την αγάπη του στο πρόσωπο του Αργεντινού τεχνικού. Κυρίως όμως τη τυφλή και απόλυτη εμπιστοσύνη που του έχει...

Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

«Βραχυκυκλώνει» τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης: Αιχμές, βολές, υπογραφές και διασπάσεις


Υπερυψωμένη Ταχεία Λεωφόρος -flyover- αλλάζει το κυκλοφοριακό τοπίο στη Θεσσαλονίκη


Γιατί έρχεται σήμερα η Μελόνι στην Αθήνα - Συνάντηση με Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης