Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας στους Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας στους Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη το χάλκινο στη Βουδαπέστη

Collage_Maker-25-Aug-2023-12-58-AM-9067
Τους Μίλτο Τεντόγλου και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για τις επιτυχίες τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Βουδαπέστη συνεχάρη η πολιτική ηγεσία με αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με άλμα στα 8,52μ στην έκτη του προσπάθεια στον τελικό του μήκους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης ο Γρεβενιώτης πρωταθλητής κέρδισε το χρυσό, ενώ η πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 35χλμ, ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στα 35 χιλιόμετρα με χρόνο 2:43.22 και έγινε η πρώτη Ελληνίδα βαδίστρια με μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον Μίλτο Τεντόγλου και την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που κέρδισαν μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Βουδαπέστη. Σε ανάρτησή του στο twitter, ανέφερε ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας, οι αθλητές μας, μας έκαναν υπερήφανους και αισιόδοξους.

Συγκεκριμένα ο κ.Μητσοτάκης αναφέρει στην ανάρτηση του:

Κλείσιμο
"Θερμά συγχαρητήρια στον «χρυσό» Μίλτο Τεντόγλου και στην «χάλκινη» Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας, μας έκαναν για ακόμα μία φορά υπερήφανους και μας γέμισαν αισιοδοξία".



Συγχαρητήριο μήνυμα στον Μίλτο Τέντογλου για τη νέα χρυσή επιτυχία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και από τον Νίκο Δένδια.

"Θερμά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο σε ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Βουδαπέστης. Μια αχτίδα αισιοδοξίας σε μια δύσκολη συγκυρία, λόγω των πυρκαγιών στη χώρα μας".

Αυτό έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο τουίτερ ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Δένδιας για την κατάκτηση του χρυσού μεταλίου από τον Μίλτο Τέντογλου στο αλμα εις μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου της Βουδαπέστης.



Τον «χρυσό» Τεντόγλου και τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι αποθεώνει και ο γγΑ Γιώργος Μαυρωτάς.

«Είναι απίστευτος!
Σταθερός στα άλματα & σταθερά στην κορυφή του παγκόσμιου στερεώματος ο Μίλτος Τεντόγλου πήρε στην 6η προσπάθεια (όπως στο Τόκιο) το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη!
Μπράβο Παγκόσμιε Μίλτο!
Μπράβο Γιώργο Πομάσκι!»



«Μίλτο Τεντόγλου και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θερμά συγχαρητήρια για τις μεγάλες επιτυχίες σας, οι οποίες έδωσαν χαρά στον ελληνικό λαό που δοκιμάζεται αυτές τις μέρες» έγραψε στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.



«Σε μέρες δοκιμασίας για τη χώρα, μας πρόσφεραν και πάλι χαρά και ελπίδα», αναφέρει ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις επιτυχίες του Μίλτου Τεντόγλου και της Αντιγόνης Ντρισμπριώτη.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Υπερήφανοι για ακόμη μια φορά για τους αθλητές μας στον στίβο! Ο Μίλτος Τεντόγλου συνεχίζει να γράφει με χρυσά γράμματα το δικό του ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Χρυσό στους Ολυμπιακούς, χρυσό και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αλλά και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε μετά τον διπλό θρίαμβο στο Μόναχο ένα χρόνο πριν. Δύο σπουδαίοι αθλητές και άνθρωποι. Σε μέρες δοκιμασίας για τη χώρα, μας πρόσφεραν και πάλι χαρά και ελπίδα. Σας ευχαριστούμε!».



Στις επιτυχίες του Μίλτου Τεντόγλου και της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη αναφέρεται με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ράνια Σβίγκου.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ο Μίλτος Τεντόγλου και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μας έδωσαν μεγάλη χαρά σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας. Σας ευχαριστούμε! Η Πολιτεία πρέπει πάντα να στέκεται δίπλα στους αθλητές και τις αθλήτριές μας και να στηρίζει τις προσπάθειές τους».


«Ο απόλυτος εκτελεστής των πρωταθλημάτων» και ο «άρχοντας του τελευταίου άλματος». Με αυτές τις δύο φράσεις, η Ευρωπαϊκή και η Παγκόσμια ομοσπονδία, αποθέωσαν τον Μίλτο Τεντόγλου.

Η Ευρωπαϊκή μάλιστα... υπενθύμισε τα χρυσά του Μίλτου στο ποστάρισμά της, σε μία πολυ ωραία ανάρτηση.



Η Παγκόσμια ομοσπονδία ανέβασε το βίντεο με την αγγλική περιγραφή, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στα... φινάλε του Τεντόγλου.






Ειδήσεις σήμερα

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Μίλτος Τεντόγλου με 8.52μ στο τελευταίο άλμα - Δείτε βίντεο

Γεβγκένι Πριγκόζιν: Τα τελευταία 33 λεπτά της ζώης του - Η πτήση έχασε απότομα ύψος, σε μεγάλη ακτίνα τα συντρίμμια

Τουλάχιστον τρεις εμπρησμοί από τον συλληφθέντα στον Αυλώνα - Προσανάμματα, φλόγιστρο και πευκοβελόνες στο σπίτι του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης