Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Κι όμως, δεν ήταν ικανοποιημένος ο Τεντόγλου - «Θύμωσα στο τελευταίο άλμα, μπορούσα να κάνω 8,70μ.»!

Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Κι όμως, δεν ήταν ικανοποιημένος ο Τεντόγλου - «Θύμωσα στο τελευταίο άλμα, μπορούσα να κάνω 8,70μ.»!

Κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια, τη ζέστη και την υγρασία δήλωσε ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής - «Νιώθω ότι θα λιποθυμήσω»

tentoglou43784
«Ήταν ο πιο δύσκολος αγώνας» είπε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης ο Έλληνας πρωταθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου.

Παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, ότι ήταν το μόνο μετάλλιο που έλειπε από την πλούσια συλλογή του και είπε ότι, πλέον, πρέπει μεν να υπερασπίζεται τα κεκτημένα του, αλλά μπορεί και να χαλαρώσει σε κάποιους αγώνες.

Όπως σημείωσε, αυτή τη φορά δεν ήταν... άνετος όπως συνήθως. Μετά το 8,50μ. στο πρώτο άλμα, ήθελε να πάει για το κάτι παραπάνω, ωστόσο μετά την τρίτη του προσπάθεια ένιωσε κράμπες και δεν του «βγήκε». Και πάλι, όμως, παρά τα 8,52μ. και το χρυσό μετάλλιο στην τελευταία του προσπάθεια, ήταν ανικανοποίητος, καθώς, όπως είπε στην κάμερα της ΕΡΤ, ήταν άλμα για 8,70μ., αλλά έκανε το λάθος ν' αφήσει τα πόδια του στο χώμα κατά την προσγείωση, όπως είπε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cv11km6pwb69)


Ο «χρυσός» Τεντόγλου δήλωσε επίσης πολύ κουρασμένος από τη ζέστη και την υγρασία. «Νιώθω ότι θα λιποθυμήσω» ανέφερε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν κατά τη διάρκεια του τελικού.

Ειδήσεις σήμερα

«Επικήδειος» Πούτιν για Πριγκόζιν: Ταλαντούχος επιχειρηματίας αλλά έκανε σοβαρά λάθη στη ζωή του

Φωτιά στην Πάρνηθα: Εντυπωσιακό βίντεο από ελικόπτερο της Πυροσβεστικής - Οι ρίψεις σε χαράδρα και οι πυκνοί καπνοί

Αραμπέλα Τσι: Αυτή είναι η ξανθιά καλλονή που εθεάθη στο γιοτ του Λεονάρντο Ντι Κάπριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης