Cincinnati Open: Ο Τζόκοβιτς γράφει ιστορία σε «τρελό» τελικό, 2-1 με ανατροπή τον Άλκαραθ - Δείτε βίντεο

Cincinnati Open: Ο Τζόκοβιτς γράφει ιστορία σε «τρελό» τελικό, 2-1 με ανατροπή τον Άλκαραθ - Δείτε βίντεο

Ο 23 φορές πρωταθλητής Grand Slam και 39 Masters χρειάστηκε σχεδόν 4 ώρες για να πάρει ρεβάνς από τον 20χρονο Ισπανό για τον τελικό του Wimbledon

Collage_Maker-21-Aug-2023-05-04-AM-8220
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεπέρασε τη ζέστη του καλοκαιριού και τη θερμοπληξία και πήρε ρεβάνς από τον Κάρλος Αλκαράθ 5-7, 7-6 (9/7), 7-6 (7-4), επιστρέφοντας στον θρόνο του στο Σινσινάτι την Κυριακή.

Ο 23 φορές πρωταθλητής Grand Slam και πλέον 39 τίτλων Masters χρειάστηκε τρεις ώρες και 49 λεπτά για να πάρει... εκδίκηση για την ήττα του από τον 20χρονο Ισπανό στον τελικό του Wimbledon τον περασμένο μήνα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuxt1bppatb5)


Ο 36χρονος Σέρβος επισκέφτηκε τον γιατρό νωρίς στο δεύτερο σετ αντιμετωπίζοντας έντονη αδιαθεσία, αλλά έπαιξε για να κερδίσει τον μαραθώνιο και να διεκδικήσει τον τρίτο του τίτλο στο Σινσινάτι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuxps33g8zzd)


Ο Τζόκοβιτς βρέθηκε με set και break πίσω, την ώρα που έδειχνε να καταρρέει από τη ζέστη, έσωσε championship-point στο tie-break του 2ου set και πανηγύρισε μια τεράστια νίκη απέναντι στον 20χρονο Ισπανό, που έσωσε 4 championships-points στο 3ο set, αλλά λύγισε στο 5ο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuxquhl2c3y1)
Κλείσιμο


"Τρελός. Ειλικρινά, δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να πω. Δύσκολο να το περιγράψω. Σίγουρα ένα από τα πιο δύσκολα ματς που έχω παίξει στη ζωή μου, ανεξάρτητα από το τουρνουά, την κατηγορία, το επίπεδο ή τον παίκτη. Είναι απίστευτο», είπε ο Τζόκοβιτς μετά τον αγώνα.



Με τη νίκη ο 36χρονος Σέρβος, έγινε ο γηραιότερος πρωταθλητής του Σινσινάτι στην Open Era, ξεπερνώντας τον Ken Rosewall που ήταν 35 ετών όταν κέρδισε το 1970.





Ειδήσεις σήμερα:

Φωκίδα: Μπροστά στην κόρη της απανθρακώθηκε 67χρονη οδηγός ΙΧ σε σύγκρουση με πούλμαν

Γαύδος: «Πόλεμος» για τον τελευταίο παράδεισο των γυμνιστών - Δεν τους θέλει η δήμαρχος, απαντούν με «τσιτσίδια και ντυμένα, όλα ενωμένα»

Ο Τζίμι Κάρτερ και η σύζυγός του είναι πια «κοντά στο τέλος της ζωής τους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης