Stoiximan Superleague: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης μπαίνουν στη μάχη του πρωταθλήματος

Stoiximan Superleague: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης μπαίνουν στη μάχη του πρωταθλήματος

Τρεις ομάδες του Big-5 μπαίνουν στη μάχη της Stoiximan Superleague με τον Άρη να φιλοξενείται από τον ΟΦΗ, τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυμπιακός να κοντράρεται με τον Πανσερραϊκό

superleague
Με τρία ματς ολοκληρώνεται το πρώτο τριήμερο αγώνων της Stoiximan Superleague με τους Άρη, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να ρίχνονται στη μάχη για το πρωτάθλημα.

To πρόγραμμα:
ΟΦΗ-Άρης 19:30 (Cosmote Sports 1)
ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης (Novasports Prime)
Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός 22:00 (Cosmote Sports 1)

Η αυλαία της Κυριακής (20/08) ανοίγει με τον ΟΦΗ που υποδέχεται τον Άρη στο Γεντί Κουλέ (19:30, Cosmote Sports 1) με στόχο αμφότεροι να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα. Οι Κρητικοί προέρχονται από την ισοπαλία κόντρα στη Φιορεντίνα (1-1) εκτός έδρας και θέλουν να μπουν δυναμικά στα επίσημα ματς.

Κλείσιμο
Ο Βάλντας Νταμπράουσκας υπολογίζει σε όλα του τα... όπλα καθώς στην αποστολή βρίσκονται οι: Μανδάς, Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Λάρσον, Αμπαντά, Θοράρινσον, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Βούρος, Καρώ, Γκαγιέγος, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μπιφουμά, Μοσκέρα, Ντίκο και Φελίπε.

Από την άλλη ο Άρης προέρχεται από τον αποκλεισμό από την Ντιναμό Κιέβου στα πέναλτι, βλέποντας το όνειρο της Ευρώπης να σβήνει... νωρίς. Όσον αφορά τα πλάνα του Τερζή, τόσο ο Κουέστα όσο και ο Μπράμπετς επέστρεψαν στη διάθεσή του και είναι κανονικά στην αποστολή.

Αναλυτικά: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ζουλ Νταρίντα, Τζούρασεκ, Ρουπ, Πάβιτσιτς, Ντουκουρέ, Πάλμα, Μενέντες, Κάρσλον, Μορέν, Θαμόρα, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης ενώ εκτός αυτής είναι ο τιμωρημένος Ματαρίτα, ο τραυματίας Σαβέριο και οι παροπλισμένοι Γκρέι, Φατόρε, Αηδόνης.

Στη συνέχεια στις 20:00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης έχοντας τον άερα της πρόκρισης από την Χάιντουκ Σπλιτ προς τα play-offs του Conference League και θέλει να μπει στο πρωτάθλημα με το... δεξί.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του για τουλάχιστον 1,5 μήνα τον Φελίπε Σοάρες λόγω τραυματισμού ενώ η αποστολή περιέχει αρκετές αλλαγές, καθώς δεν θα έχει μαζί του τους Κουλιεράκη, Κεντζιόρα, Νάρεϊ. Συγκεκριμένα: Σάστρε, Γιαξής, Ρικάρντο και η αποστολή του είναι η εξής: Ζ. Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Γιαξής, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Α. Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης είναι «πάνοπλος» και με όλα τα μεταγραφικά αποκτήματά του στην αποστολή για την Τούμπα. Αναλυτικά: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Γραμματικάκης, Γκαρθία, Χουχούμης, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Αλβάρες, Γκροζντάνιτς, Ζουκάνοβιτς, Μπαρτόλο, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς, Ζουγλής.

Τέλος ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί απέναντι στον νεοφώτιστο Πανσερραϊκό στις 22:00, με τους Πειραιώτες να έχουν προκριθεί με buzzer-beater κόντρα στην Γκενκ και να έχουν εξίσου υψηλή ψυχολογία. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν ανακοίνωσε αποστολή καθώς θα έχει μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και ανάμεσα τους ίσως βρίσκονται και οι Σκάρπα και Μπρνιτς.

Από την άλλη η ομάδα των Σερρών έχει αρκετές απουσίες καθώς θα λείψουν οι Καρασαλίδη, Οικονόμου, Δεληγιαννίδη, Τσομπανίδη, Παπαβασιλείου, Μπεργκστρομ, Ανάκογλου, Κολομπίνο, Μορέιρα και Παντεκίδης.

Από την άλλη στην αποστολή βρίσκονται κανονικά οι: Χοβά, Κατσίκα, Τσιλιγγιρης, Αυλωνίτη, Γκοτζαμανίδη, Πεταυράκη, Χάγιεκ, Πηλέα, Τσαγκαλίδη, Ντάνκερλαι, Θυμιάνη, Στάϊκο, Στίνα, Τομάς, Χατζηστραβό,Ουεντραόγκο, Μούργο, Μασκανάκη, Σοφιανό, Γούλερι, Αλεξιτς και Μπαϊροβιτς

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Θρίαμβος της ΑΕΚ με θρίλερ στο 90+10' - Ο Βίντα ισοφάρισε 2-2 τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την έστειλε στα πλέι οφ του Champions League - Δείτε τα γκολ

Ο Μέσι το σήκωσε ξανά: Στην Ίντερ Μαϊάμι το Λιγκ Καπ (10-9 στα πέναλτι) κόντρα στην ομάδα του Αντετοκούνμπο - Δείτε τα γκολ

Ανεξέλεγκτη η μεγάλη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Ενισχύθηκαν ξανά οι άνεμοι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης