Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Στην 31η θέση στην σφαιροβολία ο Μουζενίδης - Δείτε βίντεο
Εκτός τελικού έμεινε ο Οδυσσέας Μουζενίδης
Ο Οδυσσέας Μουζενίδης ήταν ο πρώτος Έλληνας αθλητής που αγωνίστηκε στο καινούριο εθνικό στάδιο της Βουδαπέστης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου. Οι αγώνες εντός σταδίου καθυστέρησαν μια ώρα λόγω της βροχής.
Ο Έλληνας σφαιροβόλος πήρε την 31η θέση στον προκριματικό του αγωνίσματος έχοντας καλύτερη βολή στα 19,08 μέτρα.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cuwg186hp8b5)
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cuwgozufdxgp)
“Αρχικά είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αυτό για εμένα αρκεί. Ο στόχος μου ήταν να έρθω κι ας βγω και τελευταίος. Δεν με πείραζε. Ήταν ταλαιπωρία αυτή η μια ώρα καθυστέρησης. Δεν κάναμε δοκιμαστικές βολές στο βοηθητικό. Στην τρίτη βολή έκανα υπέρβαση. Ξύπνησα. Λέω πρέπει να γίνει. Προχωράμε μπροστά. Ήταν άλλη μια σημαντική εμπειρία για εμένα. Συνεχίζουμε με δουλειά”, τόνισε ο αθλητής που προπονείται με τον Γιώργο Μποτσκαριώβ.
Την καλύτερη επίδοση του προκριματικού σημείωσε ο Βραζιλιάνος Ντάρλαν Ρομάν με 22,37 μ. βελτιώνοντας το φετινό του ρεκόρ.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.