Cincinnati Masters, Μούχοβα - Σάκκαρη 2-1: Αποκλεισμός για τη Μαρία - Δείτε βίντεο

Cincinnati Masters, Μούχοβα - Σάκκαρη 2-1: Αποκλεισμός για τη Μαρία - Δείτε βίντεο

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κέρδισε την Τσέχα και έμεινε εκτός προημιτελικών στο Masters των ΗΠΑ

27521695
H Μούχοβα επικράτησε της Σάκκαρη με 6-3, 2-6, 6-3 και την απέκλεισε στον 3ο γύρο του Western & Southern Open στο Σινσινάτι, για να προκριθεί στις "8" καλύτερες του αμερικανικού τουρνουά.

Ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη της Τσέχας κόντρα στη Σάκκαρη και η 2η φετινή, αφού θυμίζουμε πως την είχε αποκλείσει και στον 1ο γύρο του Roland Garros, όπου η Τσέχα έκανε ένα τρομερό τουρνουά και έφτασε ως τον τελικό.



Στο σημερινό παιχνίδι μπήκε πιο καλά η Μούχοβα και προηγήθηκε με double break στο 4-1. Η Σάκκαρη μείωσε σε 4-3, αλλά η Τσέχα με νέο break ολοκλήρωσε το σετ στα 9 games.

Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια έκανε ένα πολύ καλό 2ο σετ, στο οποίο μπόρεσε να επιβάλλει το δικό της παιχνίδι, να προστατεύσει το σερβίς της και να "σπάσει" 2 φορές την Τσέχα, για να φτάσει στο 6-2.

Αναζητούσε τη 2η διαδοχική ανατροπή στα σετ μέσα σε 24 ώρες η Σάκκαρη, που είχε μείνει πίσω με σετ και χθες, κόντρα στη Σοράνα Κριστέα, όμως αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε.

H Μούχοβα άλλαξε ξανά το momentum στις αρχές του 3ου σετ, όταν μετά από δυσκολία κράτησε το δικό της σερβίς για το 2-1, αλλά αμέσως μετά έκανε το break που έκανε τη διαφορά και πέρασε μπροστά με 3-1.

Μετά απ' αυτό η Τσέχα δεν κινδύνεψε ξανά από τη γραμμή του σερβίς, ενώ και η Σάκκαρη κατάφερε να κρατήσει τη διαφορά στο ένα break, προφανώς όμως αυτό δεν ήταν αρκετό και η Μούχοβα με love service game διαμόρφωσε το τελικό 6-3, έπειτα από 1 ώρα και 54 λεπτά αγώνα.

Πηγή: tennisnews.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανικό Μουσείο: Υπεύθυνος για τις ελληνικές αρχαιότητες ο υπάλληλος-κλέφτης!

Μιχάλης Κατσουρής: Τα συγκλονιστικά βίντεο από τη δικογραφία για τη δολοφονία του

«Η μεγάλη χίμαιρα», «Οι Πανθέοι»: Τα βιβλία της νιότης μας θα γίνουν σίριαλ στην τηλεόραση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης