H Ελληνίδα έπαιζε με την Ρουμάνα Σοράνα Κιρστέα, έχασε με 6-2 το 1ο σετ αλλά επικράτησε τελικά με 2-6, 6-3, 7-5. Είναι η πρώτη νίκη της στο Σινσινάτι μετά από το 2020!
Επόμενη αντίπαλός της θα είναι η Μούτσοβα ή η Μάρτιτς.
Ο αγώνας
Η Σοράνα Κιρστέα ξεκίνησε φανταστικά στο 1ο σετ. Μπρέικ με το καλημέρα για το 1-0 και δεύτερο μπρέικ για το 3-0 το οποίο και υπερασπίστηκε με το σερβίς της για το 4-0.
Η Μαρία Σάκκαρη μείωσε σε 4-1 και σε 5-2 αλλά έχασε το σετ με 6-2.
Στο 2ο σετ η Ελληνίδα είχε 4 μπρέικ πόιντ στο 2ο γκέιμ και έφτασε στο 2-0 με μπρέικ! Το υπερασπίστηκε για το 3-0 και έφτασε και σε 2ο για το 4-0. Η Κιρτσέα πήρε πίσω το ένα (4-1) αλλά και το 2ο (4-3)!
Κλείσιμο
Η Σάκκαρη έκανε και 3ο μπρέικ (5-3) και έσβησε 4 μπρέικ πόιντ της Κιρστέα για να κλείσει στο 6-3 το σετ.
Στο 3ο σετ απουσίασε το μπρέικ. Οι δύο παίκτριες έφτασαν στο 5-5 και η Σάκκαρη είχε μπρέικ πόιντ στο 11ο γκέιμ. Η Ελληνίδα έκανε μπρέικ (6-5) και με το σερβίς της έκλεισε το παιχνίδι.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.