ΕΠΟ: Ο Μπαλτάκος συναντήθηκε με τον Τσέφεριν - Δείτε βίντεο

ΕΠΟ: Ο Μπαλτάκος συναντήθηκε με τον Τσέφεριν - Δείτε βίντεο

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ με τον πρόεδρο της UEFA συζήτησαν για την σύσκεψη που πρηγήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους ιδιοκτήτες των μεγάλων ΠΑΕ

mpa
Με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, συναντήθηκε στο γραφείο του ο πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος.

Κύριο θέμα συζήτησης των δύο ανδρών στη συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης ήταν το ζήτημα της οπαδικής βίας, για το οποίο αύριο Πέμπτη 17/08, η ΕΠΟ θα ανακοινώσει τις προτάσεις της. Παρόντες στη συνάντηση των Τσέφεριν - Μπαλτάκου από πλευράς UEFA ήταν ο διευθυντής εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA Ζόραν Λάκοβιτς και από μεριάς της ελληνικής Ομοσπονδίας ο εκτελεστικός διευθυντής Ιάκωβος Φιλιππούσης.

Επίσκεψη προέδρου UEFA, στα γραφεία της ΕΠΟ


Κλείσιμο
Ο Τσέφεριν ενημέρωσε τον Μπαλτάκο για τη συζήτησή του με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και για την σύσκεψη που έγινε με τη συμμετοχή εκπροσώπων της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ

«Με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, συναντήθηκε στο γραφείο του ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Μπαλτάκος. Κύριο θέμα συζήτησης των δύο ανδρών ήταν το ζήτημα της οπαδικής βίας, για το οποίο αύριο Πέμπτη 17/08, η ΕΠΟ θα ανακοινώσει τις προτάσεις της.

Παρόντες στη συνάντηση από πλευράς UEFA ήταν ο διευθυντής εθνικών ομοσπονδιών της UEFA Ζόραν Λάκοβιτς και από πλευράς Ομοσπονδίας ο εκτελεστικός διευθυντής Ιάκωβος Φιλιππούσης. Ο πρόεδρος της UEFA ενημέρωσε αναλυτικά για όσα συζήτησε με τον κ. Μητσοτάκη, τους αρμόδιους υπουργούς και τους ιδιοκτήτες των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού». 

Ειδήσεις σήμερα:

Οικογενειακή τραγωδία: Νεκροί οι γονείς, σοβαρά τραυματισμένα τα δύο παιδιά σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκης – Σερρών

Τα Mega Yachts «Mogambo» και «Power Play» του συνιδρυτή της WhatsApp στα ανοιχτά του Ρωσικού Ναυστάθμου στον Πόρο

Morgan Stanley: Κορυφαία επιλογή στις αναδυόμενες αγορές η Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης