Uefa Super Cup: Στην Αθήνα οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι και της Σεβίλλης - Δείτε φωτογραφίες

Uefa Super Cup: Στην Αθήνα οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι και της Σεβίλλης - Δείτε φωτογραφίες

Κλίμα ευφορίας επικρατεί στους οπαδούς των Άγγλων και των Σεβιγιάνων που περιμένουν την έναρξη του μεγάλου τελικού - Στις 22:00 από το Cosmote Sport 1 HD ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες

filathloi-sevillis__3_
Η αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα στον τελικό του Uefa Super Cup ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη - ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης στις 22:00 και θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 1 HD» - έχει ξεκινήσει και ήδη στην Αθήνα βρίσκονται οπαδοί τόσο της αγγλικής όσο και της ισπανικής ομάδας.

Μάλιστα από νωρίς το πρωί οι οπαδοί των Σεβιγιάνων άρχισαν να σχηματίζουν πηγαδάκια κοντά στα ξενοδοχεία όπου διαμένουν ενώ οι Άγγλοι οπαδοί βρέθηκαν στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά όπου από χθες το πρωί βρίσκονται τα τρόπαια του Uefa Champions League, του Uefa Europa League και του Uefa Super Cup.

Δείτε φωτογραφίες:
filathloi-sevillis__2_
filathloi-sevillis__1_
filathloi-sevillis__8_
filathloi-sevillis__3_
filathloi-sevillis__4_
filathloi-sevillis__5_
filathloi-sevillis__6_
filathloi-sevillis__7_
Το Ηρώδειο, τα μαλλιά του Χάαλαντ και το τακουνάκι του Φόντεν στο «Γ. Καραϊσκάκης» - Δείτε βίντεο

Στο μεταξύ τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Ελλάδα με την UEFA να δημοσιεύει διαρκώς υλικό από τη χώρα μας. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά βίντεο που έχουν αναρτηθεί είναι αυτό με την πανοραμική όψη του Ηρωδείου.
Όσον αφορά στα γηπεδικά στιγμιότυπα, η Μάντσεστερ Σίτι προπονήθηκε χθες στο γήπεδο του Ολυμπιακού και οι παίκτες της φαίνεται πως είχαν κέφια. Ο Φιλ Φόντεν επιχειρούσε διαρκώς «μαγικά» με ένα τακουνάκι του να ξεχωρίζει. Ενώ φοβερές ήταν και οι εναλλαγές με τον Τζακ Γκρίλις. Τέλος, εντυπωσίασε και ο μεγάλος σταρ της Μάντσεστερ Σίτι Έρλινγκ Χάαλαντ που... άφησε τα μαλλιά του να ανεμίζουν στην χθεσινή προπόνηση.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης