Σε ρυθμούς τελικού Super Cup κινείται από σήμερα ο Πειραιάς.
Το βράδυ της Τετάρτης (22:00) η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μάντσεστερ Σίτι θα παίξει με την κάτοχο του Europa League Σεβίλλη για τον τίτλο στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Η Μάντσεστερ Σίτι προπονήθηκε πριν από λίγη ώρα στο γήπεδο του Ολυμπιακού με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να είναι σε μεγάλα κέφια.
Ο τεχνικός της ομάδας του Μάντσεστερ Πεπ Γκουρδιόλα μιλώντας για το παιχνίδι στη συνέντευξη Τύπου τόνισε:
«Είναι ανακούφιση για εμάς η κατάκτηση του Champions League, να σου λένε πως είσαι επτά χρόνια χωρίς να το κατακτάς, είναι δύκολο να παίρνεις το τρόπαιο. Δεν είναι πάντως αρκετό, αν ήταν έτσι θα τους αφήναμε όλους σπίτι .
Κλείσιμο
Είμαστε αρκετά πεινασμένοι για να αγωνιστούμε, να προκαλέσουμε τους εαυτούς μας. Εάν κάποιος θέλει να μας αφαιρέσει τα τρία στέμματα, θα χρειαστεί να παλέψουν μαζί μας. Θα χρειαστεί να κερδίσεις είτε το Champions League είτε το Europa για να είσαι σε αυτή τη συνέντευξη και να αγωνιστείς αύριο. Δεν είναι εύκολο, ίσως γιά την Σεβίλλη ήταν ευκολότερο επειδή έχουν κερδίσει πολλά Europa League.
Όταν παίζουν καλά, νικούν, έχουν χαρακτήρα και αντοχή. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαιρόμαστε που δίνουμε αυτό το ματς επειδή χρειάστηκε να κατακτήσουμε το Champions League. Οφείλουμε να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία, ποιος ξέρει πότε θα επιστρέψουμε».
Στην προπόνηση έδωσε και το παρών ο ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς ο οποίος συνάντησε τον παλιό του φίλο και αντίπαλο τον Μανουέλ Εστιάρτε ο οποίος μετά από μια λαμπρή καριέρα στο πόλο είναι συνεργάτης εδώ και χρόνια του Πεπ Γκουαρδιόλα.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV