Νόβακ Τζόκοβιτς: «Ξεπέρασα σε μια ημέρα την ήττα στο Wimbledon»

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Ξεπέρασα σε μια ημέρα την ήττα στο Wimbledon»

Ο Σέρβος θα παίξει αυτή την εβδομάδα στο Σινσινάτι

27441400
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι αυτή την εβδομάδα στο Σινσινάτι για να διεκδικήσει τον τίτλο στο τελευταίο Masters πριν από το US Open και μίλησε από την πόλη των ΗΠΑ για την ήττα του στον τελικό του Wimbledon από τον Κάρλος Αλκαράθ.

«Δεν ήταν η πρώτη ούτε η τελευταία μου ήττα, οπότε ήταν κάτι που ξεπέρασα σε μια μέρα. Προφανώς χρειάστηκα μια καλή ανάρρωση και να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου. Και αυτό έκανα. Σίγουρα μετανιώνω για τις χαμένες ευκαιρίες, ήμουν μπροστά με σετ και είχα set points στο 2ο σετ, οπότε ένιωσα κοντά στον τίτλο. Μετά είχα κάποια break points στο 5ο σετ.

Ήταν κλειστό ματς, αλλά του άξιζε γιατί έπαιξε καλύτερα στις κρίσιμες στιγμές, όπως είχα πει και μετά τον αγώνα. Πρέπει να προχωρήσω και να ανασυγκροτηθώ, να βρω κίνητρο για αυτά που έρχονται και για τις προκλήσεις που είναι μπροστά μου, γι' αυτό και βρίσκομαι εδώ. Αν δεν είχα κίνητρο, τότε δεν θα ήμουν εδώ. Μετά από τόσα πολλά χρόνια στο επαγγελματικό τένις, έχω την πολυτέλεια να επιλέγω που θέλω να παίξω και θέλω να είμαι εδώ στο Σινσινάτι, όπως θέλω να πάω και στο US Open. Aν και είμαι πάνω από 20 χρόνια στο tour, η σπίθα υπάρχει ακόμα» είπε ο Νόλε.

Ο Σέρβος λόγω της άρνησής του να εμβολιαστεί έμεινε δύο χρόνια εκτός τουρνουά στις ΗΠΑ:«Πέρασαν δυο χρόνια από την τελευταία μου φορά στην Αμερική, οπότε είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ για όσα έρχονται. Στο Σινσινάτι είχα να έρθω από το 2019, οπότε χαίρομαι που επέστρεψα. Είδα πολλούς νέους ανθρώπους τις δυο τελευταίες μέρες στα προπονητικά γήπεδα και πάντα είναι όμορφο να βλέπεις κόσμο που αγαπάει το τένις».


Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Φιλαδέλφεια: Απάντηση ΥΠΕΞ στον Κροάτη πρόεδρο - Οι δηλώσεις του «στρεβλώνουν την πραγματικότητα»

Ρούπερτ Μέρντοχ: Στην Κέρκυρα απολαμβάνει τον έρωτά του ο 92χρονος με τη νέα του σύντροφο - Ποια είναι η Ελένα Ζούκοβα

Νέες θεωρίες για την άνοδο της θερμοκρασίας - Προβλέψεις για πιο καυτό Ιούλιο το 2024!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης