Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουλβς 1-0: Ο Βαράν... έδειξε τα δόντια του στους απειλητικούς «Λύκους»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουλβς 1-0: Ο Βαράν... έδειξε τα δόντια του στους απειλητικούς «Λύκους»

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ξεκινούν με το δεξί στη φετινή Premier League

varane
Η Γουλβς μέτρησε ευκαιρίες αλλά δεν «δάγκωσε» ποτέ, επιτρέποντας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πάρει τη νίκη με 1-0 και να ξεκινήσει με το δεξί στη φετινή Premier League.

Πρόκειται για ένα από εκείνα τα ματς που ο προπονητής της νικήτριας πλευράς θα προτιμήσει να κρατήσει το αποτέλεσμα παρά την γενικότερη εικόνα. Ο Έρικ Τεν Χαγκ άλλωστε δεν είδε και πολλά... παρά μόνο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δέχεται σωρεία ευκαιριών από τη Γουλβς, αλλά στο τέλος να γλιτώνει από του λύκου τα δόντια για να πάρει τη νίκη με 1-0 και να ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις στη φετινή Premier League. Για τους φιλοξενούμενους πάλι το τελικό αποτέλεσμα δεν αποτελεί τίποτα λιγότερο από μια μεγάλη απογοήτευση. Ακόμα και με αλλαγή προπονητή λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος μετά την αιφνίδια αποχώρηση του Λοπετέγκι, οι Λύκοι άγχωσαν για τα καλά τη Γιουνάιτεντ που από την αρχή του αγώνα φάνηκε κάπως... μουδιασμένη.

Έπρεπε τελικά να φτάσουμε στο 11΄για να δούμε την πρώτη μεγάλη στιγμή από πλευράς Διαβόλων, όταν ο Σα νίκησε τον Ράσφορντ στο τετ-α-τετ για να κρατήσει το μηδέν για την ομάδα του. Μια φάση που αποδείχθηκε απλώς εξαίρεση στην γενικότερη εικόνα των γηπεδούχων στο πρώτο ημίωρο, οι οποίοι δεν έβρισκαν τρόπους για να απειλήσουν. Εκείνη μάλιστα που έφτασε πιο κοντά στο γκολ ήταν η Γουλβς, όταν στο 26΄ο Σαράμπια έστειλε τη μπάλα δίπλα από την εστία, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το διαγώνιο σουτ του Κούνια έξι λεπτά αργότερα. Προς το φινάλε του ημιχρόνου πάντως οι Κόκκινοι Διάβολοι πήραν μέτρα στο γήπεδο κι ανέβασαν τα επίπεδα έντασης, δίχως ωστόσο να καταφέρουν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ό,τι δηλαδή δεν κατάφερε και ο Κούνια στη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, όταν στο 47΄είδε τη μπάλα να τού στρώνεται προ κενής εστίας, αλλά να σημαδεύει την εξωτερική πλευρά του δοκαριού. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Άντονι να τραβήξει τα μαλλιά του σε μεγάλη χαμένη ευκαιρία απέναντι από τον Σα, σε ένα β΄μέρος πολύ πιο εκρηκτικό από το πρώτο. Η Γουλβς πάντως εξακολουθούσε να έχει τις περισσότερες ευκαιρίες, είδε τον Ονάνα να αρνείται στους Κούνια (55΄) και Νέτο (72΄) και τελικά το πλήρωσε στο 76΄.

Κλείσιμο
Έπειτα από υπέροχη πάσα του Μπρούνο προς τον Μπισάκα που ξεκλείδωσε την άμυνα, ο τελευταίος σήκωσε τη μπάλα για το κεφάλι του Βαράν κι ο Γάλλος σκόραρε σε κενή εστία για το 1-0. Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση και πάλι ο Ονάνα, ο οποίος με δυο σούπερ επεμβάσεις στον Φάμπιο μέσα σε ένα λεπτό κράτησε όρθια τη Γιουνάιτεντ (84΄). Παρά την ασφυκτική πίεση των φιλοξενούμενων μέχρι το φινάλε, το αποτέλεσμα δεν έμελλε να αλλάξει, με τη Γουλβς πάντως να διαμαρτύρεται για πέναλτι του Ονάνα σε άστοχη έξοδο στις καθυστερήσεις...

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ονάνα, Μπισάκα, Βαράν, Μαρτίνες (46΄Λίντελοφ), Σο, Μάουντ (68΄Έρικσεν), Κασεμίρο, Γκαρνάτσο (68΄Σάντσο), Άντονι (77΄Πελίστρι), Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ (87΄ΜακΤόμινεϊ)

Γουλβς (Γκάρι Ο΄Νιλ): Σα, Σεμέδο, Κίλμαν, Ντόουσον, Νούρι, Ζοάο Γκόμες, Λεμίνα, Ματέους Νούνιες, Κούνια (77΄ Φάμπιο Σίλβα), Νέτο, Σαράμπια (63΄Χουάνγκ)

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρυτανία: Άγριο έγκλημα στη Γρανίτσα - Πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα τον αδερφό του

Νέα Φιλαδέλφεια: Κροατική εφημερίδα αποκαλύπτει τους οργανωτές της «εκδρομής θανάτου» των χούλιγκαν - Διέφυγαν στη χώρα τους

Τραγωδία χωρίς τέλος στη Χαβάη - Πάνω από 1.000 άνθρωποι αγνοούνται, «θα βρίσκουμε 10-20 πτώματα την ημέρα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης