Ο 58χρονος Ιταλός προπονητής, που κατέκτησε μάλιστα με την Ιταλία το περασμένο Euro, αποφάσισε να σταματήσει να υπηρετεί την εθνική ομάδα της χώρας του χωρίς οι λόγοι να έχουν γίνει ακόμα γνωστοί.
Ο Μαντσίνι βρισκόταν στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας την τελευταία πενταετία ενώ πριν εκτελέσει χρέη προπονητή σε μεγάλες ομάδες, όπως η Λάτσιο, η Ίντερ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Γαλατάσαραϊ και η Ζενίτ.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.