Ντόουγκλας Αουγκούστο: Ανακοινώθηκε από τη Ναντ με video Καντονά για το... Jogo Bonito

Ντόουγκλας Αουγκούστο: Ανακοινώθηκε από τη Ναντ με video Καντονά για το... Jogo Bonito

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Ναντ, καθώς οι Γάλλοι ανακοίνωσαν την μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ

Doouglas
Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αποτελεί οριστικά παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Έπειτα από τέσσερα χρόνια στην Τούμπα ο Βραζιλιάνος χαφ θα συνεχίσει στη Γαλλία για λογαριασμό της Ναντ, καθώς τόσο οι Θεσσαλονικείς όσο και τα Καναρίνια ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Το κλαμπ της Ligue 1 τα βρήκε με τον ΠΑΟΚ στα έξι εκατομμύρια ευρώ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 20% ενώ η πρώην ομάδα του, Κορίνθιανς, εισέπραξε ανάλογο ποσό. Ο Αουγκούστο υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο και παρουσιάστηκε μαζί με τον συμπατριώτη του Μαρκίνιος, με ένα video του Καντονά για το «Jogo Bonito».



Κλείσιμο
Συνολικά ο Αουγκούστο μέτρησε 126 εμφανίσεις με τα ασπρόμαυρα, 12 γκολ, εννέα ασίστ και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας του 2021. Στην τελευταία του σεζόν στην Ελλάδα μέτρησε 36 εμφανίσεις πέντε γκολ και δυο ασίστ.


«ΠΑΟΚάρα ευχαριστώ για όλα, μου αλλάξατε την ζωή»
Λίγο αργότερα ο Βραζιλιάνος μέσος με ανάρτησή του στο instagram αποθέωσε τον ΠΑΟΚ και την οικογένεια Σαββίδη αναφέροντας μεταξύ άλλων πως του άλλαξαν την ζωή.



Αναλυτικά ο Αουγκούστο ανέφερε τα εξής: «Σήμερα λέω αντίο σε ένα κλαμπ το οποίο μου άλλαξε την προσωπική και ποδοσφαιρική ζωή μου. Ήμουν τέσσερα χρόνια στον ΠΑΟΚ, στην μαγική πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου έζησα πολύ όμορφες και ωραίες στιγμές.

Θα κουβαλάω όλα αυτά τα μαθήματα που έμαθα στον ΠΑΟΚ και ευχαριστώ τις πόρτες που μου ανοίχτηκαν για μένα στην Ευρώπη. Στη Θεσσαλονίκη μεγάλωσαν και οι δύο κόρες μου οι οποίες εύκολα μπορούν να πουν πως δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον ΠΑΟΚ και την πόλη.

Τι άλλο μπορώ να πω γι' αυτή την πόλη και το κλαμπ; Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει μόνο μια ομάδα και πάντα θα είμαι ένας από εσάς. ΠΑΟΚάρα σας ευχαριστώ όλους και ειδικά την οικογένεια Σαββίδη».


Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Μια 38χρονη Αμερικανίδα έσπασε το ρεκόρ Γκίνες για το πιο μακρύ γυναικείο μούσι - Είναι 30 εκατοστά!


Φωτιά στα Μέγαρα - Στη «μάχη» με τις φλόγες και αεροσκάφη

Κάμπελ, Κρόφορντ, Εβαντζελίστα και Τέρλινγκτον ξανά εξώφυλλο στη Vogue
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης